Mit vegyek fel szilveszterkor egy házibuliba? Csajok, ti mibe lesztek? (:
vmi csillogósat, flittereset :)
ilyenkor a szokásos bulis szettnél is extrémebb ruhákat vehetsz fel... bőr cuccok, vagy csillivilli, esetleg vmi különleges cipő... de azért figyelj h ízléses legyen.
karácsony után vannak a leárazások, sztem addig már ne vegyél semmit. utána egy csomó bulis cuccot lehet kapni, amiket ilyenkor igyekeznek elpasszolni...
Akkor csak en fogok kilogni a sorbol. :D
Van egy fekete borhatasu nadragom (nem latex cicanaci), azt fogom felhuzni valami fekete vagy esetleg pasztelszinu felsovel, plusz motoros csizmaval.
Az elmult 3 evben en is mindig kioltoztem, de amilyen tehetseges vagyok, vagy felfaztam, vagy sikerult kiszaggatni a harisnyaimat, meg amugy is ugy vagyok vele, hogy idegesit mar, hogy ilyenkor mindenki ki akar oltozni, meg mindenfelekeppen jol kell sikerulnie a bulinak, en ebbol a reszebol nem kerek mar. Plusz az en "bulim" egy laza, csajos este lesz, szoval felesleges is lenne egy ilyenhez tulsagosan kioltozni.
Köszönöm a válaszokat!:)
Ma vettem egy fekete hosszú szárú csizmát, és szeretném azt felvenni:) (ha már hó nem lesz...) +farmer, de milyen felsővel szerintetek ?:):D
Egyébként jöhetnek még válaszok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!