Melyikben menjek szilveszterkor? (A barátnőmnél lennénk fél1-ig/5lány/utána átmennénk egy házibuliba)
A farmer az biztos(sötétebb színű), felülre pedig 3 lehetőség lenne...
1) Világoszöld, ujjatlan, spagettipántos felső+fekete ing
2) Piros, pánt nélküli + fekete ing
3) Vagy van egy sima fekete polom, ami felülről a mellkasomig csipkés végig(tehát hátul is), és van egy kis garbója... Nem tudom, menne-e hozzá kiegészítő, hogy ilyen csipkés...
Az 1)- vagy 2) -hoz milyen kiegészítő (nyaklánc, karkötő, fülbevaló) menne?
Nyugodtan írjátok le, mit gondoltok, tudom, nem láttok a ruhatáramba, meg az \'ékszereimbe\', de hátha van az, amit írtok...
NAGYON KÖSZÖNÖM A SEGÍTSÉGET!
Szerintem ez:
2) Piros, pánt nélküli + fekete ing
Ehhez pl. húzhatnál egy fekete-piros nyakláncot + plusz egy kis csillogós smink és kész. :)
De a legfontosabb, hogy jól érezd benne magad.
Igen! Nekem is a 2. jött be!!! Ahogy elképzeltem. Az enyém is piros, az olyan tüzes! :)
BÚÉK!
Szia!
Szerintem is piros pánt nélküli + fekete ing. Ha hosszú a nyaklánc az meg pont jól mutat hozzá. Viszont feltétlenül a feketét, mert a bordó és a piros sztem nem mutat jól együtt, ütik egymást.
Jó bulizást!
Köszönöm! :)
BÚÉK!
egyet ertek az elottem valaszolokkal. es jo szorakozast neked.
B.U.E.K
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!