Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogyan illik temetésre menni?...

Hogyan illik temetésre menni? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

Közeli hozzátartozóként mennék (nagybátyám, a hozzám közelebbi családja mindössze az anyja és a húga), de pár dolgot nem tudok, eléggé ideges vagyok mert az anyai ágról elég ódivatú és háklis a család mindenre ami nem a norma én meg alapból rock/goth stílusban öltözök. Ebből kifolyólag a "fekete" résszel nem lesz gond bár a "konszolidált"-al már lehet. Öltözékben egy fekete lapos talpú csizmára gondoltam (ezen kívül van bakancs ami egyből kizárva plusz egy nyitott magassarkú ami hideg és kényelmetlen) egyszerű fekete nadrág, valamilyen nem dekoltált fekete elegáns felső , vékony kardigán és kabátnak a kosztümfelsőmre gondoltam mert az egyetlen másik itt vállalható kabátom egy vastag formátlan téli.

Ez eddig így okés?

A gond a fejnél kezdődik, az egyik hogy mennyi sminket illik hordani? Gondolom nem túl kirívót de nem is illik anélkül menni ha alapból sminkelek (ha tudtok példát linkeljetek légyszi)

A legnagyobb bajom viszont a haj. Váll alá ér de egyik oldalon fel van nyírva és hosszú sztori de a felnyírás fölötti rész rövidebb mint a többi. Ha felkötöm szintén látszik a felnyírás. Ha pl középen választanám el (oldalra fésült frufru miatt másik oldalon elválasztással hülyén nézne ki), kicsit begöndöríteném hogy eltakarja, szerintetek publikus lincselés lenne belőle ha néha-néha kivillanna alul a felnyírás? (nem kopasz, olyan 2-3 centis haj, a fejbőr nem látszik de más a színe mert ott nem festem). Ha esetleg van más ötlet szívesen várom.

Köszönöm a segítséget előre is.

2016. nov. 1. 19:41
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Az öltözet rész rendben van.

Sminkelni egyáltalán nem kell, ha ragaszkodsz hozzá, akkor nagyon enyhem nem feltünö módon.

A hajad olyan, amilyen, ezzel nem foglalkoznék a helyedben, hordd úgy, ahogy szoktad.

Esetleg egy fekete sapkát használhatsz, de az sem fontos.

2016. nov. 1. 19:57
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Az öltözék jó, de ha tudsz képet is mutatni, akkor jobban el lehet dönteni.

Smink felesleges igazából, de ha nagyon szeretnél, akkor valami natúr, de semmiképp se ilyen goth stílusú legyen.

A haj kicsit cinkes, de nézd meg, hogy jól áll-e ha esetleg az ellenkező oldalon van elválasztva(ha bal oldalon van a választék, akkor tedd át a jobbra). Ha nem marad úgy akkor egy csattal tudod rögzíteni.

2016. nov. 1. 19:59
 3/8 anonim ***** válasza:
67%
nem tudsz egy kalapot felvenni?
2016. nov. 1. 20:24
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
A temetés mikor lesz? Az lenne a legjobb, ha volna olyan családtag, akivel - vitatkozás nélkül - meg tudod beszélni az öltözéked, mert valószínűleg jobban ismeri a szokásaitokat.
2016. nov. 1. 20:36
 5/8 A kérdező kommentje:

Mint kiderült pont úgy lett lépcsőzetesre vágva hogy ha átdobom másik oldalra a felső réteg (ami így átkerül) ugyanolyan hosszú mint a rövidebb oldal.....

Lehet megpróbálom hogy a fülem mögötti részt felkötöm (akár kontyba) a többi meg kb begyforma hosszú elöl.

Sapkám/kalapom sajnos nincs egyáltalán.

2016. nov. 1. 20:53
 6/8 A kérdező kommentje:
Anyával már megbeszéltem a ruhát csak biztosra mentem, a hajra annyit modnott hogy "valahogy oldd meg".
2016. nov. 1. 20:57
 7/8 anonim ***** válasza:

A hajad el tudod takarni egy fekete kendővel is. Több módon is meg tudod kötni. Vagy barátnőket kérdezz meg, nincs-e valakinek fekete kapja vagy sapkája.

A ruha szerintem így jó lesz.

2016. nov. 2. 06:36
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Smink pedig feltétlenül vízálló legyen!
2016. nov. 2. 06:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!