Tetszik 1 srác, de úgy tünik, hogy nem érdeklem őt! Mit tegyek, hogy észrevegyen?
amikor jön veled szembe,ess el,és mond hogy segítenél? és ha bunkó kiröhög,ha jófej és tetszel neki akkor segít:P nálam bevállt.. GERGŐ(L)<3<3azóta is együtt vagyunk:$. nem nevetett ki:S.
de ha jó tanuló,vagy jobb nálad kérj tőle segítséget,hogy TE HALLODTAD hogy ő jó ebből.abból;)
vagy egyszerűen kezd megismerni,MSN,MYVIP írj neki levelet,ha nincs kint a messenger címe kérd el;)
jaaj ugyanmár,ezeket te is tudod? nem?
szerintem tudja, de bátorság is kell ezekhez.És nem biztos, hogy a kérdezőnek van hozzá, nekem pl. nem lenne.
Sajnos nem tudok tippeket adni, de hány évesek vagytok?Osztálytárs?
beszélgess többet vele, és akkor majd látja hogy érdeklődő vagy felé és akkor ő is nyitni fog ha akar
üdv
Hmmmm.. honnét vetted észre azt, hogy nem érdekled őt ?
Ez nagyon sokat segíthet.
Énis igy vagyok az egésszel és ő is Gergő :D
Hát..annyit tok mondani h ..pl.mosolyogj rá,vagy ha vmilyen tntárgyból nem vagy jó akkor kérd meg h segítsen, vagy ...beszélgess vele ..
rem wmenyire segítettem:)
Sok szerencsét:D
Az előző vagyok:D
Probáld meg (szerintem) amit leirtam mert ennyi nekem is ment:):')
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!