Domaházy Ákos kérdése:
Szerintetek sokan miért követik a menőzés divatát? Azt tudom hogy menő de a viselkedés miért van így belenevelve az emberekbe?
Figyelt kérdés
2016. okt. 26. 17:36
1/5 anonim válasza:
Beilleszkedni a csoportba, hogy ne nézzék ki maguk közül. ( Tinikre gondolsz?)
2/5 anonim válasza:
Szia! Egyetértek beled.A mati tinik rétege nem normálid viselkedésre.Magamat kivételnek gondolom, s még jópár embert de a nagy része ugyanolyan.Tömeg, a fiúknak meg tstsuik.Vasalt ombre haj ami a 90%-ának nem áll jól.Szempillapspirál, sok alapozó szemre ,körömre hangsúly mikor sokszor inkább akkor már ezek helyett a szájat kéne kiemelni.Ugyanaz az öltözködés, magas derekú gatya,adidas superstar s sorolhatnám nagyjából kirajzólódott benned mire gondolok.Sajnos ez itthon így van.Külföldön is hasonló a helyzet,de ott kicsit színesebbek.Nem tudom miért van így.Elindult ez a birkák meg követik.Azt a pár kivételt kell megtalálni.
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :-)
2016. okt. 28. 23:18
4/5 anonim válasza:
Én nem birom a tiniribiket. Azt már megszoktam hogy kinéznek az utcán mert metálhead vagyok.
5/5 anonim válasza:
Szerintem ez olyan, hogy mielőtt leszólnátok gondoljátok végig. Adott egy tini, aki önmagát, az identitását keresi. Nagyon kevés az olyan ember, aki nem kerül be az őrlőbe, és igen erős személyiség kell hozzá, hogy egyedi tudjon maradni. Visszatérve a példámhoz, ott van az a tini és látja, hogy vannak azok a "menők" őket mindenki szereti, mindig jókedvűek, kifogástalanok, mosolyognak, akaratlanul, vagy netán akarva is követni fogja, hasonlítani akar rá, míg végül már nem fogja tudni hol kezdődik ő, és hol végződik egy felvett stílus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!