Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Cara Delevingne bikiniben?

Cara Delevingne bikiniben?

Figyelt kérdés

Na, én imádom Cara Delevingne, mert szerintem tényleg nagyon jó modell, gyönyörű, magas, vékony, jófej, stb. Na de néztem róla képeket és találtam köztük ilyen bikinis képeket, de azokon a "teste" szörnyen néz ki. De miért? Azért néz így ki bikiniben, mert bár vékony, semmi formája/izma nincsen?? Vagy csak mert rossz az alakja? Vagy mert fehér a bőre? Vagy túl rövid a felsőteste? Vagy miért?

kép: [link]

[link]

[link]

Még a hétköznapi lányok (akik nem híresek) is sokkal jobban néznek ki:

[link]

[link]

[link]

Jó, mondhatjátok azt h csak azért néznek ki jobban, mert nekik homokóra alakjuk van, Caranak meg fiús, de nem. Nem csak az alakjuk más hanem úgy az egész testük.. a hasuk, lábuk, fenekük, karjaik, úgy minden. De miért van ez? Mikor ők csak sima lányok, akik adnak a külsejükre, mégis ezerszer jobban néznek, ki, Cara meg az átlagnál sokkal rosszabbul, pedig még szupermodell is. És mondhatjátok, hogy egy modell se néz ki jól bikiniben, de ez nem igaz:

[link]

[link]

[link]

Jól néznek ki, csak Cara nem, de miért? Nem foglalkozik a testével/ alakjával?

2016. okt. 19. 16:54
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Semmit se b+-.-"
2016. okt. 19. 22:35
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

Most mit pattogsz?

Fogd fel, nem lehet mindenkinek tökéletes teste. Ennyi. Ki nem szarja le, hogy a tied jobb? Hà legyen jobb.

Így oké?

Az a baj vele, hogy nem vékony a dereka. Elég ciki, ha nem làtod...

2016. okt. 19. 22:47
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Én nem mondom, hogy Caranal nincs jobb testű nő, de öcsém akiket linkeltél pont mind agyon vannak fotosoppolva! :"D szóval nem mondom, hogy nem lehet egy nőnek karcsú dereka, de pont nem nekik kiveve talán az egyik fekete bikinis csajt, aki nem önmagát fotozza. Épp lefo.om Carat egyébként, de a kepeibol legalabb arad az, hogy igazi, természetes, abszolút nem művies.
2016. okt. 19. 23:59
 14/19 anonim ***** válasza:
Azert mert a csipoje egesz kicsi a dereka vastag es ez egy adottsag. Plasztikaztatnia kene hogz megvaltozzon.igy szuletett
2016. okt. 20. 03:13
 15/19 anonim ***** válasza:

Kerdezo szerintem te sem erted mit nem ertessz. vagy csak jottel szetkurtolni hogy neked jobb alakod van mint Caranak?..

Ha olyan rossz alakja lenne most nem tartana ott ahol.

2016. okt. 20. 07:07
 16/19 anonim ***** válasza:
Ja es ezek nem hetkoznapi lanyok csak hogy tudd, ezek egy heten annyit esznek mint amit en altalaban egesz nap. Attol hogy Cara nem egy anorexias liba meg nincs rossz alakja.
2016. okt. 20. 07:08
 17/19 anonim ***** válasza:
Ilyen az alakja ennyi. Nem lehet o se tokeletes. Mint ahogy mas se. Ezert ne legyel felhaborodva a valaszokra, eleve minek kerdezted akkor ha a valaszokat szolod le?.. Ha te se tudod valszeg mi sem tudjuk igy hetkoznapi emberkent.
2016. okt. 20. 16:08
 18/19 anonim ***** válasza:

Szerinted miért van annyi testalkat? Nem a sporttól függ meg az étrendtől, hogy pl körte/alma/téglalap/fordított háromszög stb alkatod van, genetikai adottság.

Remélem magadat nem hasonlítgatod szerencsésebb adottságú lányokhoz, mert butaság.

2016. okt. 20. 17:41
 19/19 anonim válasza:
A képeken is látszik, hogy amik Cararól készültek lesifotók. Szerkesztettlen pillanatképek a valóságot ábrázolják (természetes fényben!) Amiket linkeltél más lányokról illetve modellekről, azok szerkesztett, beállított, 'megcsinált' képek. Azoknak a lányoknak sincsen olyan alakjuk a való életben, elhiheted nekem.
2016. nov. 4. 01:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!