Ha nagyon csúnya a combom, merjek kimenni strandra? Milyen bikiniben?
Híztam az elmúlt időben, és 1 hét múlva a barátaim el akarnak menni strandolni és én is megyek. Szerintetek merjem bevállalni a strandolást? A combomra híztam illetve mindig is elég narancsbőrös voltam, szóval ezt még tetézte a dolog.
Az a baj, hogy a barátaim nagy része fiú, és fiúk előtt nagyon zavarba lennék bikiniben :(( Párom szerint ne szégyelljem magam, strandoljak nyugodtan, kit érdekel a véleményük. Közös barátok amúgy.
Ha szerintetek nem gáz, úgysem fognak rosszat gondolni, akkor milyen bikinit javasoltok? Alapból rövid "tömött" kerek combjaim vannak, most meg erősödött a narancsbőr is, és a kendő oké, de abban nem tudok vízbe menni :) Ja és persze hófehér a bőröm, még jobban látszódik minden apró bőrhiba. Szoliban nem barnulok, csak égek és szeplősödök.
25L
Persze, de ismerem őket :) Sokat beszélnek csajokról, nem zavartatják magukat, hogy én is ott vagyok, és ki is vesézik a lányokat. És nem szoktam bikiniben lenni mások előtt (konkrétan 4 éve nem voltam strandon, de már nagyon szeretnék menni). Barátok, barátok persze, de még ha nem is mondanak rosszat, nem akarom hogy gondoljanak rosszat. Áhh ezt nehéz megmondani, biztos megfelelési kényszer.
Szóval ne zavarjon, azt mondod.
Nagyon idióta alkatom van leírom:
Hosszú felsőtest, nagy mell, széles váll, vékonyabb derék, kiálló fenék, kerek comb, kerek, rövid felkar ici pici kezek és lábak, vékony alkar és vádli, vékony boka.
Mikor vékonyabb voltam akkor is ez volt az alkatom.
Erre szerintem nem lehet normális bikinit találni, de azért ha van ötletetek írjátok le :) És nem, nem vagyok hobbit, de gyanús!
Ugyanilyen gondokkal küzdő lányként mondom, hogy teljesen megértelek. Annyi szerencsém van, hogy megbeszéltük, akkor megyünk strandra, amikor mindenkinek jó. Így van egy kis időm még, addig eljàrok futni, koplalok meg guggolok. Én a bőröm miatt tankiniben gondolkodom, vagy valamilyen rövidnadrágos biminiben, bár ez az alacsonyabbaknak lehet előnytelen, nem tudom...
Szerintem valami halványrózsaszín, zöldeskék vagy ilyesmi színű bikini illik a világos bőrhöz.
Ilyen! Azt írja a honlap Botticelli típus :D na erre ajánlana valaki bikinit?
Nem igazán, talán egy minimális. Sosem oda híztam :)
Ez a virágos tetszik, szeretem ezt az új virágos divatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!