Csúnya akarok lenni, mit csináljak?
Nem tudom százszázalékosan elhinni amit mondasz..az első reakcióm csípőből az lenne, hogy jaj te szegény, szép vagy és népszerű a fiúk körében..majd ha lesz egy kis időm elkezdelek sajnálni.
De ezt leküzdve is egy kicsit cinikusan állok a dolgokhoz, viszont igyekszem azért építő jellegű lenni.
Szóval:
*rövid haj
*szedetlen/kevésbé karakteres szemöldök
*nulla smink
*ha nem akarod levágatni, akkor összefogott haj
*bő, nem feszülő ruhák
*semmi magassarkú cipő, ha lehet edzőcipő helyette
*rövid, festetlen köröm
*semmi ékszer
Ha ezeket betartod, kizárt hogy észrevegyenek. Így már egy világbajnok szépségkirálynő is az átlag alsó felére csúszna.
Sokszor pont az kerül a középpontba,aki nem nagyom akar...
Híreszteld el,hogy leszbikus vagy,ha nem tudod kezelni.
5-s válaszoló te hol élsz?
"Ha ezeket betartod, kizárt hogy észrevegyenek. Így már egy világbajnok szépségkirálynő is az átlag alsó felére csúszna."
Szerintem ez akkora hülyeség.. És ha a kérdező felköti a haját, nem festi a körmét, nem jár magassarkúba és nem sminkeli magát máris az átlag alsó felére csúszik??!
Ez genetikai adottság, és nem a kiegészítőktől lesz valaki szép...
Kérdezőnek pedig, fogadd el magad így és ne foglalkozz a bunkókkal, ha egy kis változásra vágysz inkább fesd be a hajadat ;)
En ezert vagyok par kiloval nehezebb az idealisnal. 165 cm vagyok, es mar megfigyeltem, hogy az 55-56 kg koruli allapotomban tetszem a fiuknak
Sajnos olyan fiuk szoktak kinyilvanitani a tetszesuket, akiktol komolyan mondom meg az eletkedvem is elmegy. Pl. mikor ket cigany setalt mogottem es hangosan kibeszeltek, hogy mit csinalnanak... Jelenleg 60 kg vagyok, fius ruhakban jarok, a hajamat mindig osszekotom, semmi smink, ekszer max fulbevalo es igy hala a jo egnek senkinek nem kellek :D 24L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!