Szerintetek nagyon csunya vagyok? (kep lent)
Figyelt kérdés
Elegge önbizalom hiányom van.... Mindenkit szépnek találok csak magam nem. Ezt már kezelik..de nem csoda hisz 90kg voltam tavaly nyaron azota edzek,a labam nem hányas hanem izmos szerencsere. Sanos a vallam eleg szeles mert nagy a mellem azzal pedig nem nagyon tudok mit tenni... őszinte de kulturalt valaszokat szeretnek kapni [link] 2015. jún. 26. 09:18
1/12 anonim válasza:
Szerintem nem nézel ki rosszul, de azért jobban meg lehetne állapítani egy jobb kénél. Itt a hajad is eltakar sokmindent, és nem állsz normálisan se.
3/12 anonim válasza:
Nem tudom, pont a lényeget nem látni.
4/12 anonim válasza:
őszintén? ebből semmi sem látszik
5/12 Koplárovics Béci válasza:
Ebből a képből annyi látszik, hogy sötét vagy.
6/12 anonim válasza:
Rossz a beállás. A telefon mindent kitakar. Amit mégsem, azt a hajad takarja ki.
7/12 anonim válasza:
Koplárovics Béci nevű felhasználó válasza:
Ebből a képből annyi látszik, hogy sötét vagy.
xDD
8/12 anonim válasza:
szerintem kéne olyan kép is, amin jobban lehet téged és az alakod látni...
9/12 anonim válasza:
Ez a kép borzalmas. Nem csak azért mert alig látni valamit az arcodból, de maga az ahogy beálltál. Erőltetett, cseppet sem természetes és ez a "tükörben pózolok és fényképezek úgy hogy az arcomba van a telefon" már rég nem divat. Kérj meg valakit aki csinál rólad egy olyan képet amin természetesen állsz be és látszik az arcod. Akkor talán tudunk véleményt mondani
10/12 anonim válasza:
Ebből semmi sem látszik...max azt a fa gerendát tudnám véleményezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!