Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek nagyon csunya...

Szerintetek nagyon csunya vagyok? (kep lent)

Figyelt kérdés
Elegge önbizalom hiányom van.... Mindenkit szépnek találok csak magam nem. Ezt már kezelik..de nem csoda hisz 90kg voltam tavaly nyaron azota edzek,a labam nem hányas hanem izmos szerencsere. Sanos a vallam eleg szeles mert nagy a mellem azzal pedig nem nagyon tudok mit tenni... őszinte de kulturalt valaszokat szeretnek kapni [link]

2015. jún. 26. 09:18
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Azert nem nagyon latszik mert elegge hat..oszinten szolva felek a velemenyektol,es nem eroltetett beallas en a konditerem miatt alapbol igy allok mivel a hatam nem gorbe es a labam izmos ez epp edzes elotti kep, mellesleg nem erdekel a "divat" hogy a tobbi mit tesz magaval...meg ha jobban lathato kep lenne akkor azt torolnek mert "szexualis hirdetes" mivel alapbol nagy mellem van es ez elegge feltuno mindenben:/ nem vagyok sotet es elegge aljas ember mondd ilyet foleg annak aki alapbol ezt kerdezi....jo legyel oszinte de ne megalazp mert nem vagyok benne biztos hogy neked jobb lesz ha megalazol
2015. júl. 4. 01:14
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

Nézd, én nem bántani akarlak, de

- nem tudom elhinni, hogy egész nap fél lábon lábujjhegyen állsz ilyen kitekert pózban. Ha ez igaz, akkor neked nem konditerem vagy GYK-s vélemények kellenek, hanem ortopédiai kivizsgálás.

- nem minődül szexuális hirdetésnek egy olyan kép, amin rendesen felöltözve vagy, és látszik, hogy nagy a melled. Kicsit az az érzésem, hogy ezt csak azért volt szükséges leírnod, hogy mindenki értesüljön róla, hogy nagy a melled.

- ha félsz a visszajelzésektől, akkor mi a francnak raksz ki képet magadról, és miért ilyen értelmetlenül? Mármint ebből most nem derült ki, hogy csúnya vagy-e, sem nekünk, sem neked, cserébe megkaptad, hogy hülye is vagy, ami a mindezek alapján nem kellemes, de megalapozott véleménynek tűnik. Öngól, most tovább fetrenghetsz az önsajnálatban és utálhatod a gonosz embereket, akik a sárba tiportak.

Valójában neked - a legtöbb hasonló kérdést feltevőkkel együtt - nem a külsőddel, hanem a fejedben van a baj, amit meg nem itt kéne megbeszélni, hanem mondjuk valamilyen terapeutával.

2015. júl. 4. 11:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!