Szerintetek nagyon csunya vagyok? (kep lent)
Nézd, én nem bántani akarlak, de
- nem tudom elhinni, hogy egész nap fél lábon lábujjhegyen állsz ilyen kitekert pózban. Ha ez igaz, akkor neked nem konditerem vagy GYK-s vélemények kellenek, hanem ortopédiai kivizsgálás.
- nem minődül szexuális hirdetésnek egy olyan kép, amin rendesen felöltözve vagy, és látszik, hogy nagy a melled. Kicsit az az érzésem, hogy ezt csak azért volt szükséges leírnod, hogy mindenki értesüljön róla, hogy nagy a melled.
- ha félsz a visszajelzésektől, akkor mi a francnak raksz ki képet magadról, és miért ilyen értelmetlenül? Mármint ebből most nem derült ki, hogy csúnya vagy-e, sem nekünk, sem neked, cserébe megkaptad, hogy hülye is vagy, ami a mindezek alapján nem kellemes, de megalapozott véleménynek tűnik. Öngól, most tovább fetrenghetsz az önsajnálatban és utálhatod a gonosz embereket, akik a sárba tiportak.
Valójában neked - a legtöbb hasonló kérdést feltevőkkel együtt - nem a külsőddel, hanem a fejedben van a baj, amit meg nem itt kéne megbeszélni, hanem mondjuk valamilyen terapeutával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!