Cara Delevingne bikiniben?
Na, én imádom Cara Delevingne, mert szerintem tényleg nagyon jó modell, gyönyörű, magas, vékony, jófej, stb. Na de néztem róla képeket és találtam köztük ilyen bikinis képeket, de azokon a "teste" szörnyen néz ki. De miért? Azért néz így ki bikiniben, mert bár vékony, semmi formája/izma nincsen?? Vagy csak mert rossz az alakja? Vagy mert fehér a bőre? Vagy túl rövid a felsőteste? Vagy miért?
kép: [link]
Még a hétköznapi lányok (akik nem híresek) is sokkal jobban néznek ki:
Jó, mondhatjátok azt h csak azért néznek ki jobban, mert nekik homokóra alakjuk van, Caranak meg fiús, de nem. Nem csak az alakjuk más hanem úgy az egész testük.. a hasuk, lábuk, fenekük, karjaik, úgy minden. De miért van ez? Mikor ők csak sima lányok, akik adnak a külsejükre, mégis ezerszer jobban néznek, ki, Cara meg az átlagnál sokkal rosszabbul, pedig még szupermodell is. És mondhatjátok, hogy egy modell se néz ki jól bikiniben, de ez nem igaz:
Jól néznek ki, csak Cara nem, de miért? Nem foglalkozik a testével/ alakjával?
Tipikus sovány, de izomtalan, idomtalan alak. Nincs rossz alakja egyébként, azért nem feszes, mert vagy nem sportol, vagy sokat bulizik. Nem lehet okolni az utóbbiért huszonévesen. Hadd igyon :D
Az átlagos, hétköznapi lányok pedig szintén nem olyan feszesek vagy olyan alakúak, mint akiket linkeltél :D Max azok, akiket az instagrammon látsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!