Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Cara Delevingne bikiniben?

Cara Delevingne bikiniben?

Figyelt kérdés

Na, én imádom Cara Delevingne, mert szerintem tényleg nagyon jó modell, gyönyörű, magas, vékony, jófej, stb. Na de néztem róla képeket és találtam köztük ilyen bikinis képeket, de azokon a "teste" szörnyen néz ki. De miért? Azért néz így ki bikiniben, mert bár vékony, semmi formája/izma nincsen?? Vagy csak mert rossz az alakja? Vagy mert fehér a bőre? Vagy túl rövid a felsőteste? Vagy miért?

kép: [link]

[link]

[link]

Még a hétköznapi lányok (akik nem híresek) is sokkal jobban néznek ki:

[link]

[link]

[link]

Jó, mondhatjátok azt h csak azért néznek ki jobban, mert nekik homokóra alakjuk van, Caranak meg fiús, de nem. Nem csak az alakjuk más hanem úgy az egész testük.. a hasuk, lábuk, fenekük, karjaik, úgy minden. De miért van ez? Mikor ők csak sima lányok, akik adnak a külsejükre, mégis ezerszer jobban néznek, ki, Cara meg az átlagnál sokkal rosszabbul, pedig még szupermodell is. És mondhatjátok, hogy egy modell se néz ki jól bikiniben, de ez nem igaz:

[link]

[link]

[link]

Jól néznek ki, csak Cara nem, de miért? Nem foglalkozik a testével/ alakjával?

2016. okt. 19. 16:54
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
74%
Egyszeruen neki csak ilyen a testalkata.Sok lanynak ilyen.
2016. okt. 19. 17:09
 2/19 A kérdező kommentje:
De nem egyszerűen az alak, hanem ilyen plöttyedt, ilyen semmilyen, vagy nem tudom, h h mondjam. Nekem is fehér a bőröm, ilyen fiúsabb az alakom, és ugyanolyan magas és vékony vagyok mint ő, mégis (nem nagyképűségből) de még én is sokkal jobban nézek ki nála, de nem tudom mi az oka..
2016. okt. 19. 17:18
 3/19 anonim ***** válasza:
Hat egyaltalan nincs "plotyet" alakja akarmit is akar ez jelenteni.
2016. okt. 19. 17:23
 4/19 anonim ***** válasza:
100%
Ja es a borszin, nem nagyon befolyasolja kinek milyen a testalkata. az elso valaszomban ott a valasz a kerdesedben ennyi nem lehet ezt jobban tulmagyarazni.
2016. okt. 19. 17:24
 5/19 A kérdező kommentje:
Látom, nem érted, na mindegy.
2016. okt. 19. 17:30
 6/19 anonim ***** válasza:
100%
Neki nincs vékony dereka, ennyi. Itt te vagy aki ezt nem érti...
2016. okt. 19. 17:51
 7/19 anonim ***** válasza:
Mindenkirol lehet rossz kepet kesziteni, a modellekrol is. Ezek a kepek Cara-rol csak ugy elvannak kapva strandolas kozben, senki sem nezne ki jol ebben a szituban, meg egy tokeletes szeosegideal sem.
2016. okt. 19. 18:33
 8/19 Sunshinedoll ***** válasza:
100%

Tipikus sovány, de izomtalan, idomtalan alak. Nincs rossz alakja egyébként, azért nem feszes, mert vagy nem sportol, vagy sokat bulizik. Nem lehet okolni az utóbbiért huszonévesen. Hadd igyon :D

Az átlagos, hétköznapi lányok pedig szintén nem olyan feszesek vagy olyan alakúak, mint akiket linkeltél :D Max azok, akiket az instagrammon látsz.

2016. okt. 19. 20:09
 9/19 A kérdező kommentje:
nem még most sem érted hagyjuk. többieknek köszönöm a válaszokat!
2016. okt. 19. 20:39
 10/19 anonim ***** válasza:
Mondd már el hogy mit nem értünk! -.-
2016. okt. 19. 22:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!