Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » 170 centi és kicsi kéz meg...

170 centi és kicsi kéz meg kicsi láb?

Figyelt kérdés
17 éves vagyok, lány. 170 centi magas vagyok, de nagyon kicsik a kezeim és lábaim. A lábam 36-37es. Tudom, a lányoknak kisebb, mint a fiúknak, de nekem mind a kezem, mind a lábam kisebb, mint a nálam alacsonyabb anyukámé és nővéremé. Nem olyan drasztikusan kicsi, hogy gondot okozzon, de egy nagyobb átmérőjű dolgot már nehezemre esik átérni, így van ez a nagyobb befőttes üvegekkel is pl. A kérdésem az lenne, hogy ez mekkora probléma? Hogy a magasságomhoz ezek aránytalanul kicsik (gondolom én, mert mint mondtam, a nálam alacsonyabbaknak is nagyobb)? Előre is köszönöm a segítséget :)

2016. okt. 19. 06:32
 1/6 anonim ***** válasza:
71%
Szerintem ez egyáltalán nem probléma, sőt! A kicsi kéz,láb sokkal szebb,nőiesebb mint ha nagy lenne. (szerintem) Nekem ugyanilyen magasság mellett jóval nagyobb a lábam,engem meg pont ez zavar.
2016. okt. 19. 06:38
 2/6 anonim ***** válasza:
96%
A 36-37-es láb nem kicsi. Az normál. Akkor lehet a kezed se olyan kicsi , csak idétlen vagy. Nekem nagyan nagy kezem van de a nagyobb befőttes üveget máshogy kell fogni.
2016. okt. 19. 08:58
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Egyáltalán nem kicsi a magasságodhoz. Ideális.

Én 175 cm vagyok és 38-as a lábam. Van, aki alacsonyabb nálam és nagyobb a lába. De én nem érezem, hogy ez gond lenne.

2016. okt. 19. 09:52
 4/6 anonim ***** válasza:
70%
ezzel semmi probléma szerintem. sokkal csúnyább/rosszabb, mikor egy 160 centis lánynak van 40-es lába és óriási férfikeze:/
2016. okt. 19. 09:56
 5/6 anonim ***** válasza:
93%

Nem kicsi.

Kicsi a 35-ös.

2016. okt. 19. 13:22
 6/6 A kérdező kommentje:

Megnyugtattatok ^^

Köszönöm szépen a válaszokat!

Az üzenetíróknak: Nem fogok válaszolni. Hihetetlen, hogy mindenben bírtok találni valami perverzet. Álljatok már le.

2016. okt. 19. 21:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!