166 centi és 36os láb az kicsi? (többi lent)
Figyelt kérdés
Csak olyan haverjaim vannak akik nálam sokkal magasabbak a lányok 173 centitől 180-ig körülbelül. A fiúkról nem is beszélve. És én vagyok a legkisebb.Mindig törpilláznak meg minden és ha látok egy nálam sokkal kisebb embert megörülök ,hogy BAKKER nem vagyok kicsi!És ugye múltkor feljött a magasság és mondom ,hogy én 166 cm vagyok. És kérdezték ,hogy mekkora a lábam 35ös? Hát mondom majdnem, mert 36os!:D Tudom,hogy ez egy átlagos magasság de ez akkor is kikészít.:S Bocsi a regényért. 17/L2012. máj. 23. 18:06
1/7 anonim válasza:
Én 165 vagyok, és nem érzem magam kicsinek, átlagosnak inkább. A lábam mérete attól függ, milyen cipőt veszek. :) Valamiból 37-es, valamiból akár 38-as is, de magassarkúból 36-os kell, néha abból is kilépek, mert keskeny a lábfejem. :) De szerintem normális méretű lábad van, nőiesebb is egy kisebb láb, mégis hányas legyen, 40-es? :D
19/L
2/7 anonim válasza:
Én is 166cm vagyok,37es lábam. Nem érzem magam alacsonynak,szerintem ez pont ideális magasság egy lánynak.A lábméret is jó,egy nőnek legyen pici...nem szép a 40+ paták szerintem.
3/7 anonim válasza:
Én 164 centi vagyok, 37-es lábbal. A 36-os láb az kicsi, de nem annyira, hogy el kelljen csodálkozni rajta, a magasságod átlagos.
Szeretnék a társaságodban lenni, mindig a legmagasabbak közt vagyok :D
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszokat.:D
Utolsó: Én is szívesen lennék velem egymagas emberek társaságában. :))
2012. máj. 23. 18:33
5/7 anonim válasza:
Én 165,5 cm vagyok, és 37-es a lábam. Nemtudom, én valahogy magasnak érzem magam..körülöttem minedenki olyan pici :$$ :DD
6/7 anonim válasza:
Én 164 cm vagyok és 36-os a lábam. Inkább én számítok magasnak az ismerőseim között.
7/7 A kérdező kommentje:
Én meg pont ,hogy nem érzem magam átlagosnak vagy "nagynak" mert körülöttem mindenki colos. Apum 178, anyum 173. Szerencse ,hogy már nem fogok nőni!:D Vagyis remélem.:D
2012. máj. 24. 14:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!