Barj ha 14 évesen állva csak 8 centi nyugalmi állapotba alig g 5 centis a farkam?
Nem baj,de elég picike.
Milyen magas vagy?Mikor kezdtél szőrösödni,van spermád már?
Átlag fejlettségűek,magasságúak 12-13 éves koruk elején kezdenek szörösödni és 13-14 éveseknek spermájuk a legtöbb esetben már van.
Akik elég alacsonyak a korodban (150-160 cm magasak)azok van hogy később kezdenek úgy igazán serdülni,tehát 12-13 évesen még nem volt szőrzetük csak később,vagy nincs még spermájuk,kicsi a nemiszervük.Ha ezek igazak rád későnérő vagy.
Van aki később kezd el csak fejlődni!
Hát ott iszonyat nagy baj van.
Akár későn érő vagy, akár nem, márcsak azért is, mert nem 10 éves vagy, a pénisz is nyúlik magától a testtel együtt. Viszont az furcsa, hogy a mini Hulk csak 3 centit nő :D Nekem annyi idősen faszsetudja milyen hosszú volt, mert nem a kefélésen járt az eszem, meg a farkam méregetésén amikor az iskolán kellett volna, de így 25 évesen én meg vagyok elégedve a méreteimmel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!