Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Kinek számít a külső?

Kinek számít a külső?

Figyelt kérdés

mert nekem nem..:D

sokszor nézem hogy a legtöbb fiú mindig csak a szép lányokkal járnak..holott az is elmúlik egyszer..:/

17/L

2010. ápr. 25. 23:26
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
97%

mindenkinek számít, még neked is hidd el. az lehet , hogy nem az az elsődleges szempont de számít azért. pl te járnál egy 200 kilós, pattanásos,zsíros hajú, igénytelen külsejű sráccal???? ne mondd hogy igen, mert nem hiszem el.

én is azt mondom, hogy a kisugárzás számít inkább de azért a külső se legyen nagyon gáz.

2010. ápr. 25. 23:30
 2/14 A kérdező kommentje:

ha valaki 200 kg is le tudja adni a pattanásról meg nem tehet ha van rajta..xD

az már más ha valaki igénytelen..

mert vannak olyanok akik igényesek de mégse szépek így nem kellenek a fiuknak..szal így látom hogy a járás dolog is pofára megy..

2010. ápr. 25. 23:35
 3/14 anonim ***** válasza:
95%
a külső mindenkinek számít hidd el. te sem járnál egy fiúval, akinek többhetes borostája van (az mondjuk már szakáll) zsíros a haja stbstbstb...
2010. ápr. 25. 23:42
 4/14 A kérdező kommentje:

a szép alatt nem ezeket értem..:D

hanem arcilag..:D

2010. ápr. 25. 23:45
 5/14 anonim ***** válasza:
65%
Te járnál olyannal akit csúnyának tartasz?Még jó, hogy a férfiak szép lányokkal akarnak járni, szívesebben mutogatják a szép nőket mint a rusnyákat!
2010. ápr. 25. 23:52
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem szívesebben is fekszenek le olyannal, akire beindulnak mint azzal akit nem tartanak túl szépnek.

Mindenkinek számít a külső, majd rájössz.

2010. ápr. 25. 23:54
 7/14 A kérdező kommentje:
a lány nem arra van hogy mutogassák nem tárgyak..hanem arra hogy szeressék..:D
2010. ápr. 25. 23:55
 8/14 A kérdező kommentje:

hopp..xD

én azt nem jövök rá mer én se vok szép..:D

bár nem izgat..:]

valahogy fiuk nélkül jobb élni egyenlőre..:D

2010. ápr. 25. 23:58
 9/14 anonim ***** válasza:
74%
Mindenkinek számít a külső. Szerintem senki nem jön össze olyan emberrel akit csúnyának tart. A szépség meg ugye relatív, mert mindenkinek más a szép és más külső értékeket keres a partnerjelöltekben. Szóval aki azt mondja, hogy nem számít a külső az hazudik. :D Max. nincsenek oltári nagy igényei.
2010. ápr. 26. 00:01
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen igazad van, hogy a nő nem mutogatni való tárgy, egyetértek!

Ugyanakkor egy kapcsolatban igenis számít (mindkét nemnek), hogy "bejön-e" a másik. Emberileg mindenkit elfogadok, senkit nem szólok le - de a szex az más, ahhoz kell testi vonzalom is. De a probléma megoldódik ott,hogy mindenkinek más az ízlése, így sok ember megtalálja azt, akinek ő a legszebb! ;)

2010. ápr. 26. 00:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!