Fiúk! Mi számít jobban a külső (főleg öltözködés) vagy a belső?
az összkép.
amúgy ahogy tellik az idő egyre inkább átveszi a főszerepet a belső, szóval inkább ne legyen fullos, meg stb. stb. de legalább normális aranyos legyen meg ilyenek.
22/F
Az első válaszoló gondolom eddig csak olyan lányokkal találkozott,akik kb.az ő szintjén vannak:P
Egyébként nálam először fontosabb a külső,ugye az a bizonyos első benyomás,amit csak a külső alapján lehet megítélni,mivel nincs a homlokunkra írva,hogy "én egy kedves,hűséges,megértő srác vagyok",szóval elsőre azt mondanám hogy 60% külső,40% belső.Aztán másodikra már inkább 55% belső,45% külső,mert hiába görög félisten egy pasi,ha hót bunkó,nálam szóba sem jöhet,de ha nem olyan jó pasi,átlagos,viszont kedves,figyelmes,sokkal szimpibb mint az előbbi;)
16/L
Ahogy mondta valaki: a külső megfog, a belső megtart.
Nagyon fontos az öltözködés, mert sokmindent elmond a belsőröl is. Nem lehet kettéválasztani a kettőt, mindkettő hatással van a másikra. Például tornacipős lányokkal nem kezdenék (eleve tinikkel nem kezdenék, de sajnos idősebb lányokon is látni) soha, mert van egy képem róluk, hogy milyenek. Ugyanígy diszkós babákkal sem, mert róluk is tudom, hogy nem az én világom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!