Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Férfiaknál mennyit számít egy...

Férfiaknál mennyit számít egy jó magasság és a külső hány %-át teszi ki?

Figyelt kérdés

184 cm vagyok, de nagyon sok férfi ismerősöm 165-170 cm. Gondolkodtam milyen rossz lenne, ha alacsony lennék én is. Ők nagyon le vannak törve, hogy ilyen alacsonyak, van okuk rá?

17f

2010. okt. 8. 16:52
 1/5 anonim ***** válasza:
van hát,sajnos azt kell mondjam.sok lánynak a magas srácok jönnek be,mint pl nekem is:P de csak azért mert én magam vagyok 165cm(ami amúgy se sok,és massarkúban meg már 170 vagy a fölött...nem örülnék ha le kéne hajolnom a pasimhoz,mert különben is nekem kell kisebbnek lennem..de mondjuk egy 150-155cm-es nőhöz simán passzol egy 165-170cm-es pasi,szóval érted...;)
2010. okt. 8. 17:08
 2/5 hot_kiss ***** válasza:
Osztom az első kommeltáló véleményét. Nekem is fontos, hogy a kiszemelt pasi, magas legyen, de legalább magasabb nálam. Elég kínosnak tartom, ha lefele kell tekintgetni ha netán szemezésre kerül a sor..
2010. okt. 8. 17:38
 3/5 anonim ***** válasza:
Sokat számít a magasság pl nálam kb 175 fölött esélyes egy pasi... A külső, háát befolyásolja de ha nincs rajta semmi izom hanem plötyi az egész egész ember meg arca is torz kissé akk nem számít annyira nagy mértékben a magasság mert áltban az összhatást nézem.
2010. okt. 8. 19:28
 4/5 anonim ***** válasza:

az a jó ha magas vagy.

én lány vagyok 173 cm és mindenki olyan törpee.

2010. okt. 8. 21:53
 5/5 anonim ***** válasza:
Nem mindenki törpe, hanem te vagy magas :D
2010. okt. 9. 11:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!