Mit tegyek ha nem áll jól a mosolygás?
Kedves Kérdező és #1 válaszoló!
"kepeken mikor ugye mosolyogni kell,"
1. ki mondta, hogy a képeken mosolyogni kell?
2. ha már számotokra a mosolygás kényszer, akkor minek erőltetitek magatokra? az nem mosolygás lesz, hanem kényszeretett szájhúzás!
3. a mosoly a boldogság, a belső béke, öröm, harmónia és elégedettség jele. mivel számotokra kényszer a mosoly, és nem szívből jön, ezért jó lenne, ha elgondolkodnátok, hogy miért van ez így!
Tényleg mindenkinek jól áll a mosoly, DE csak a szívből jövő mosoly, nem a kényszer művigyorgás!
2. valaszolo, tudod osztalykepeken stb mosolyogni kell :)
Es itt nem arrol van szo hogy kenyszer mosolygas, egyszeruen csak nem all jol, attol hogy neked jol all nem mindenkinek ez van..
azért nem áll jó, mert nem is vagy boldog
a mosoly pedig a boldogság jele, erről csak ennyit!
Szerintem elég buta vitatkozás, attól függetlenül, hogy ki mit tart szépnek.
Ha valaki ronda fogakkal nem szívesen mosolyog azt megértem.
Azért az egész szubjektív megítélés körül is forog, vagyis tehát van aki csak saját magáról gondolja, hogy nem áll jól neki (függetlenül a fogak esztétikájától)
Pl. nekem nincs bajom a fogaimmal, de nekem is ez volt a rögeszmém régen, hogy azért nem mosolygok, mert nem áll jól, és "eltorzítja a fejem", mások viszont dicsérik a mosolyom, megszólnak, hogy mosolyogjak többet, mert jól áll.
Sőt, olyan ismerősöm is van, akinek rondák a fogai (de az arca szép), és mégis szimpatikus a mosolya a személyiségével együtt. Szóval ez egészen egyénfüggő, nem lehet általánosítani.
Sok helyzetben én is úgy ítélem egy-egy emberen, hogy az erőltetett vicsora nem szép, még akkor sem, ha szépek a fogai. Erre tudok egy idegesítő példát, amit nem rég láttam:))
Csupa mosoly, de az arca mégsem szimpatikus, olyan semmitmondó.
De ez az egész vélemény s nézőpont kérdése, de a legfőbb vélemény a dologban úgy is a sajátod, ha úgy érzed, hogy nem áll jól, akkor ne mosolyogj.
Vagy csak mások pozitív visszaigazolásait, hízelgéseit várod az önkép megerősítéshez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!