Fiúk szerintetek nagyon ronda ha egy lánynak mosolygás közben látszanak az arcán a gödröcskéi?
Figyelt kérdés
2016. jan. 10. 17:22
1/8 anonim válasza:
Nem tudom mire gondolsz, de ha szeretek valakit, akkor tuti nem érdekel...
2/8 anonim válasza:
Szerintem nem. És te fordítva mit gondolsz, ha egy fiúnak látszanak?
3/8 gyuribacsika válasza:
Ez arctól függ, persze ilyen hogy ronda nem létezik egy lányon sem, rossz fogalmazás. Maximum nem áll jól. De nem egy olyan lányt láttam már, akinek kifejezetten jól állt, sőt szexis külsőt kölcsönzött neki, rajtad is bájps lehet.
5/8 A kérdező kommentje:
Hat szerintem fiukona jol all.csak nekem nagyon latszik es kivancsi voltam fiuknak bejon-e vagy sem
2016. jan. 10. 19:52
6/8 anonim válasza:
7/8 A kérdező kommentje:
Igen kb.olyan de igy nehez elmagyarazni ha valaki ir akkor annak privatba kuldok egy kepet
2016. jan. 12. 15:48
8/8 anonim válasza:
most már kíváncsivá tettél, de hidd el, hogy aki ek tetszel, annak ez is tetszik benned, sőt lehet, hogy pont ez tetszik neki legjobban. akinek meg ez nem tetszik, annak valószínűleg nem ez a legfőbb érve ellened...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!