Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mit tegyek, ha "rosszul áll"...

Mit tegyek, ha "rosszul áll" nekem a mosolygás?

Figyelt kérdés

Kicsit furcsa kérdés, de így van. Azt mondják, hogy egy mosoly teszi széppé a lányt, és hogy mindig mindenkire mosolyogjunk, mert az tesz jó benyomást. De mégis valahogy nekem hülyén áll ha mosolygok, illetve ha nevetek.

Nincsen csúnya arcom, teljesen szimmetrikus, nem túl hosszú, nem nagyon erős, férfias az arccsontozatom, szóval teljesen átlagos arcom van. A szám is normális, kis picike, és a fogaim sem állnak össze-vissza, nem sárgák, stb. Szóval ez nem lehet probléma. Vagy az van, hogy mosolygok, és egyszerűen ronda a fejem! Ha meg figyelek rá, hogy úgymond csak "cukin" mosolyogjak, az meg nagyon kislányossá tesz(egyébként is kissé kislányos még a kinézetem). Ha nevetek az meg egyenesen borzasztó, elvörösödik a fejem(oké, mindenkinek, de nekem szörnyen fet ilyenkor a fejem), és irtó rondán nézek ki, de komolyan, nagyon rossz látványt júthatok. Ha komor/komoly arcot vágok(ami nem egyenlő a szomorúval), hanem szimplán csak nézek, értitek, szóval semmi mosolygás, akkor gondolom úgy, hogy szép vagyok, és hogy szépek a vonalaim. Kábé mint a kifejezéstelen,(de szép) arcú modellek... így már egyre kevésbé nevetek, mindig megpróbálom visszafolytani, pedig alapból szeretek mosolyogni. Mit lehetne tenni?

Remélem, érthető, bocsi ha rossz a téma, és légyszi ne legyenek hülye válaszok!

15/l

2013. febr. 27. 16:53
 1/9 anonim ***** válasza:
olyan embert még nem láttam aki mosolyogva rondább mint anélkül (persze, ha volt foga :))
2013. febr. 27. 16:58
 2/9 anonim ***** válasza:

Most lesz fogszabályzóm, rettentő a felső fogsorom. 5perces szünet van néhány fogam között.:D Viszont szinte mindig nevetek. Egyszerűen nem tudom megállni. Szeretek nevetni elég vicces is vagyok akkor miért ne? Biztos nem a nevetéseden fognak fennakadni az emberek. Egyszer nem szólták még meg a kocska fogaimat.

Szerintem sz@rd le mit gondolhatnak mások a lényeg hogy jól érezd magadat nem!?

2013. febr. 27. 17:09
 3/9 A kérdező kommentje:

Első: hát szerintem én sima "fapofával" nem vagyok ronda, sőtt egyész szép arcom van, de ha nevetek!!

Második: igazából ha figyelek rá, hogy szépen mosolyogjak, akkor nem olyan rossz, de ha nem, hanem úgymond "önfeledten" nevetek, mert valami nagyon vicces, és szörnyen festek, ami engem is zavar, nem az zavar benne, hogy mások milyennek látnak(illetve az is), hanem engem zavar..

köszönöm mindkét választ

2013. febr. 27. 17:26
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

A mosolygás mindenkinek jól áll. Mosolyogj bátran sokkal jobb egy mosolygós lányt nézni mint egy komoly fapofába nézni.

Arra figyelj, hogyha nevetsz akkor rakd a szád elé a kezedet vagy fogd vissza kicsit magadat, hogy ne nyeríts mint egy ló :D

Első körön próbáld meg magad elfogadni olyannak amilyen vagy mert ahogy olvastam még senki nem tette szóvá, hogy rosszul állna neked a mosolygás vagy nevetés csak te gondolod így. Állj be a tükörbe és mosolyogj magadra próbáld meg elfogadni, hogy ilyen vagy és úgy látom az önbizalmaddal nincs baj, akkor ezt is próbáld a jó irányba terelni. ( :

2013. febr. 27. 17:43
 5/9 A kérdező kommentje:

köszönöm. igen, ez a másik probléma hogy sokszor mikor nevetek, igen érdekes hangokat adok ki, mint pl az általad említett nyerítés... :D

Köszönöm a tanácsot

(egyébként nincs olyan nagy önbizalmam, kissé félénk és visszahúzódó lány vagyok, csak azért írtam ezt annyira, hogy azért ne egy nagyon szörnyen ronda csajnak kéápzeljetek el, így hitelesebb a dolog)

2013. febr. 27. 17:57
 6/9 anonim ***** válasza:
Szubjektív vélemény: Ha valaki nevet, vagy legalább mosolyog én sosem arra gondolok, hogy milyen csálék a fogai/felpüffed-e az arca/vörös lesz-e/and the list goes on... hanem, hogy milyen jófej, aranyos ember lehet, ha így szívből képes nevetni, jól érzi magát. Ilyenkor az ember kisugárzása más lesz, mert csak úgy árad belőle a pozitív energia. Ez a fontos, nem az, hogy milyen az arcod.
2013. febr. 27. 20:50
 7/9 anonim ***** válasza:
vágj mindig morcos fejet, mint én.
2013. febr. 27. 23:09
 8/9 anonim válasza:
Basszus ilyen nincs :D nekem szó szerint úgyan ez a bajom :D meg hogy oldalról is hülyén néz ki a fejem ha mosolygok de hatha felnőtt koromra jobban fogok kinézni :/ 14/L
2015. febr. 9. 13:08
 9/9 anonim ***** válasza:
Én is ugyanilyen vagyok. Nekem az a technikám, hogy egy kicsit lehajtom a fejem és a szám elé teszem a kezem. Ez már ösztönösen jön, mikor nevetek. Sokan megjegyezték már, hogy ez milyen aranyos szokás, szóval több szempontból is bevált. :D
2017. márc. 7. 17:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!