Létezik olyan műtét amivel megakadályozzák hogy összeugorjon az arc mosolygáskor?
A szem alatti resz nagyon erzekeny terulet, nem szivesen nyul hozza plasztikai sebesz plane, ha ilyen fiatal vagy ( bar nekem ezt szemkarikakra mondtak). Botoxot sajnos nem tudnak tenni oda kulonben nagyon ijeszto lenne az arcmimikad..
Ennyi idosen nem szabadna ilyen rancoknak lenni.. Milyen arcapolasi termekeket hasznalsz? Mert sajnos itt Mo-n nem tul nagy divat ez. Abbol indulok ki, hogy csomo baratnom semmi kremet,arctejet nem hasznal es pl. megveszi dragan a sminkeket,de azzal mar nem torodik mivel mossa le, van, hogy tusfurdovel (!).
Szerintem egy jo arcapolasi technika megmentene a borod. Lehet csak sulyosan dehidratalt, pl. most igy telen kiszaradt az arcom par napra hat ne tudd meg milyen rancos voltam tole. :)
Én 24 vagyok és pontosan ugyanez a problémám. Olyan erős a mosolyom hogy már most látszanak a mimikai ráncok.
Szerintem a botox a megoldás és tervezem is hogy kipróbálom. Nem túlzásba esni akarok, csak hogy elgyengítse azokat a ráncokat és gyengébb legyen a mosolyom. Ha csak fele ennyire ráncosodna az is teljesen természetes lenne mivel mindenki másnak olyan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!