A csukott szájjal való mosolygás mindenkinek jól áll? Ha nem miért nem?
Figyelt kérdés
2013. febr. 23. 20:45
1/6 anonim válasza:
Nekem semmilyen mosoly nem áll jól. Ezért megtanultam hangtalanul, és kimutatás nélkül röhögni és mosolyogni a vicceken.
2/6 anonim válasza:
Nekem sem áll jól a csukott szájas mosoly, legfeljebb az alig észrevehető fajta. Miért? Egyszerűen ilyen a fejszerkezetem :D
3/6 anonim válasza:
Nekem az alig mosolygás áll jól, de annyi :D
A normál csukott szájas mosolygással úgy nézek ki mint Joker.
4/6 anonim válasza:
Sajnos nekem is csak az épphogy mosoly áll jól, mivel kicsit más helyen vannak a fogaim mint kellene lenniük, és átüt az ajkamon és csúnya... :/ Teleszájas meg ugye szintén a fogaim miatt nm áll jól, úgyhogy marad a bizalmasok-előtt-elengedem-magam dolog vagy szájtakargatás.
5/6 anonim válasza:
nekem meg a nyitott szájjal való mosolygás néz ki hülyén.elég vékony szám van,ha fogasan mosolygok akkor szinte nincs is szám. viszont a csukott szájjal meg inkább mondanám hogy jól áll :)
6/6 anonim válasza:
Sztem a legtöbb embernek jól áll, ha az a mosoly szívből jön. Ha ilyen fényképre (pl. sulifényképezésre) begyakorolt műmosoly, abból sztem a nagy többségen hülyén mutat. Abból a fajtából a legtöbb ismerősömnek a nyitott szájas jobban áll.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!