Más is hülyén néz ki, amikor mosolyog, vagy csak én vagyok így ezzel?
Figyelt kérdés
Egyszerűen amikor selfiet készítek, vagy készítünk, akkor nem tudok normális fejet vágni, amikor mosolygok. Úgyhogy eldöntöttem, hogy fotózáskor soha többet nem mosolygok, mert úgy nézek ki tőle mint egy fogyatékos (mások is mondták már, de szerintem is így van). Amikor pókerarcot, vagy komoly arcot vágok, akkor szinte kivétel nélkül minden kép elfogadható.2015. aug. 31. 20:13
1/9 A kérdező kommentje:
Hozzám nem illik a mosolygás, teljesen idétlennek tűnök miatta.
2015. aug. 31. 20:15
2/9 anonim válasza:
ha csak képen nem akarsz mosolyogni nem gáz. nekem is sok időbe telt mire kialakult a fénykép arcom, hogy hogy tudok magamról jó képeket csinálni. azért élőben ne vedd fel a pókerarcot
5/9 anonim válasza:
Mert nem termeszetes hanem eroltetett mosolyod van. Gondolj valami viccesre boldogra es nevess fenykep kozbe. Sokkal szebb lessz
6/9 A kérdező kommentje:
De akkor is ugyanolyan.
2015. aug. 31. 21:34
7/9 Rebellious Dead Lady válasza:
Én is rohadt béna vagyok a mosolygásommal. Nyugi, nem vagy ezzel egyedül.
De én nem is szeretem magamat fényképezgetni... :P
8/9 anonim válasza:
Én is így vagyok veled. Tudod miért van ez? Mert az egész megjátszás a fotó kedvéért. Tudod, hogy fotóznak és próbálsz fejet vágni, de az nem természetes. Nekem is csak akkor megy, ha nem tudok róla, hogy fényképeznek. :D 20/f
9/9 anonim válasza:
ugyanígy vagyok én is, ahányszor mosolygok és látom magam a képen vagy tükörben, olyan erőltetett, idétlen, csúnya az összkép. viszont igaza van az előttem szólóknak, mert többször is volt olyan, hogy tükörnél nevettem épp valamin, véletlenül láttam meg magam a tükörbe, és akkor nem néztem ki hülyén egyáltalán, hanem tök normálisan. én se vagyok olyan alkat, hogy bárhol, bármikor vigyorgok egyet a kép kedvéért, és tök jól sikerül, mint egy sztárnak, de ha természetesen jön, akkor szép vagyok, és tuti veled is így van :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!