Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mennyire tetszik egy ilyen haj?

Mennyire tetszik egy ilyen haj?

Figyelt kérdés

Mármint nekem ilyen van és sokan furcsának találták :D 18/F

[link]

2016. szept. 22. 21:30
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Nem szeretem a tömegembereket,akik mindent divatból csinálnak,függetlenül attól,hogy jól áll-e nekik egyáltalán,csak így akarnak menők lenni.Az ilyen embereknek semmi egyenisége és általában semmi önálló gondolata sincs,csak követik a nyájat..
2016. szept. 22. 22:42
 12/16 anonim ***** válasza:

Soha, pasimnak ilyen lenne fognám a hajnyirót xD

Én vágom haját, amióta ismerem. A legutobbi haja nagyon tetszett neki is és nekem is. Pedig úgy volt csak kiigazítom xD erre frizuráztunk egyet.

Tény hogy a nők nagyrésze szereti az olyan pasi hajat amibe bele lehet túrni, de az nem igazán erre a fajtára gondolnak a csajok.

Nekem mondjuk az ilyesmik jönnek be. Hossza is van és több féle fazonba be lehet állítani. Páromnak hasonló van csak kicsit rövidebb, nem szereti ha szemébe lóg, meg pajesznál nincs tincs.

[link]

23-N

2016. szept. 22. 23:56
 13/16 anonim ***** válasza:
2016. szept. 23. 09:49
 14/16 anonim ***** válasza:

Ez jut eszembe róla:

[link]

2016. szept. 23. 11:42
 15/16 anonim ***** válasza:
#9-es te kutya ki vagy te, hogy akárkit is bírálj?:D Fogadjunk egy állandóan mindenen rinyáló kis veréb vagy..:D Te elsírod hogy ki milyen szar, mert te aztán megteheted, biztos minden pompa körülötted, fürdesz a tökéletességbe:D Keménygyerek lehetsz:D
2016. szept. 23. 14:41
 16/16 Anonymus1986 válasza:
ha olyan kisugárzással mész az utcán hogy héj szóld le a hajam milyen szar és hasonlít a szemetes zacskóhoz akkor tuti hogy megszól.... szugeráld azt hogy én nekem király hajam van stilusos és menő vagyok...tuti jó lesz , ez a vonzás törvénye ;)
2016. okt. 13. 00:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!