Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon tetszik egy fiú mit tegyek?
Figyelt kérdés
A suliban tetszik egy fiú évfolyam társam..csak angolon vagyunk egy csoportban..nekem o nagyon tetszik es szeretném megismerni csak az a baj hogy o helyes es meno mondjuk ugy hogy "híres" es naponta 10 lánnyal is találkozik de annyira tetszik es valamit tenni akarok hogy eszre vegyen..vagy nem tudom.. Szeretnek vele beszélgetni de rairni nem akarok mert mindig mindent elszurok. Ma sem voltam suliban es azon gondolkozom hogy ma volt angol ra kéne írjak hogy szia megtudnad mondani mit vettetek angolon csak felek hogy nem ir vissza mert ügye ismerosok sem vagyunk mert neki mar nem lehet tobb..segitsetek mit tegyek!?2016. szept. 21. 15:30
1/2 anonim válasza:
Ha így állsz hozzá, nem fogsz elérni semmit. Igenis írj ha akarsz, beszélj ha akarsz, nem csak a fiú kezdeményezhet beszélgetést. másképp nem lesz semmi.
2/2 A kérdező kommentje:
Mivan ha azt hiszi csak azert irtam ra mert én rajongok érte vagy ilyesmi!? Mert igazabol igy felek mar mindentol hogy elszurom..mert egyszer nagyot koppantam..
2016. szept. 21. 15:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!