Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez lehet? (Netes ismertségből...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez lehet? (Netes ismertségből szerelem)

Figyelt kérdés
Tetszhet úgy valaki hogy még sosem láttam csak neten beszéltünk? Nagyon magamba fordult vagyok és neki sikerült megnyílnom (bár ez részben annak köszönhető hogy neten beszéltünk nem szemtől szembe) aztán ő is megnyílt nekem. Nagyon sokat beszélünk de sajnos nem találkozhatunk. Több álmomban is benne volt már hogy találkoztunk és meg is csókolt.

#internet #álom #csók #kapcsolat #chat #net #ismer #tetszik ##mostakkormivaan #plzválaszoljonvalaki
2016. szept. 18. 22:42
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%

Ha van kitartasotok, es ugyan ugy ereztek egymas irant, akkor igen. Van ra bizonyitek, h osszejohet. Akar hosszu, akar rovidtavon is :)

Persze ez nehez feladat, de barmi lehetseges.

2016. szept. 18. 22:47
 2/17 anonim ***** válasza:
Én is pontosan így vagyok mint te.Lehet ebből szerelem,de ha nem tudtok találkozni akkor egyszer csak kiszeretsz belőle :/
2016. szept. 18. 22:49
 3/17 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Saját felnőtt lányom egy fél világot megjárt egy csaló internetes szerelem miatt,pedig fényképeket cseréltek,hangos cseteltek(akkor még csak az volt),s a végén az ürge eltünt.Sosem találkozhattak,és sosem tudhatta meg,hogy családos,vagy homoszexuális férfi volt-e.

Korábban ismerősöm beleszeretett egy leszbikus nőbe,aki férfiként írogatott neki.

Ilyenkor,életreszóló csalódások történnek.

Kérlek légy nagyon óvatos!

2016. szept. 19. 04:02
 4/17 anonim ***** válasza:
100%

Lehetséges, csak egyet ne felejts:

az IGAZI kapcsolat a találkozásnál kezdődik. Oda úgy kell menned, hogy ott ismeretlen ember vár - akkor is, ha már egy éve beszéltek.

2016. szept. 19. 13:02
 5/17 anonim válasza:

Szerintem mindenféle képpen találkoznotok kéne, mert velem is történt hasonló. Azaz nem velem hanem a másik féllel akivel 1 hónapon át beszéltünk, találkoztunk, legjobb barátok lettünk, azután ő elkezdett irántam többet érezni. Azonban vigyázz, mert én például nem tudtam viszonozni és lemaradtam a barátságnál. (Talán ezért hord el mindennek a hátam mögött. De ez már mellékes.) Am fiú vagy vagy lány?

L15

2016. szept. 19. 20:11
 6/17 A kérdező kommentje:

Lány

És elvileg tetszek/ tetszettem a fiúnak de lehet h más elkéstem ezzel..

2016. szept. 20. 20:24
 7/17 A kérdező kommentje:

*már

(Bocs, fáradt vagyok)

2016. szept. 20. 20:25
 8/17 anonim ***** válasza:
Hat szerintem nem kene vele talalkoznod.. A biztonság kedveert mert sosem tudhatod h ki all a ne te a profil mogott... Foleg h lany vagy...
2016. szept. 20. 20:31
 9/17 anonim ***** válasza:
*netes bocsi
2016. szept. 20. 20:32
 10/17 anonim válasza:
A kereszt apám meg a felesége 12 éve ismerkedtek meg a neten és áprilisban volt az esküvőjük, úgy hogy közben vagy ötször szét mentek de végül össze házasodtak és éppen dolgoznak a baba projektek
2016. szept. 20. 21:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!