Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez lehet? (Netes ismertségből...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez lehet? (Netes ismertségből szerelem)

Figyelt kérdés
Tetszhet úgy valaki hogy még sosem láttam csak neten beszéltünk? Nagyon magamba fordult vagyok és neki sikerült megnyílnom (bár ez részben annak köszönhető hogy neten beszéltünk nem szemtől szembe) aztán ő is megnyílt nekem. Nagyon sokat beszélünk de sajnos nem találkozhatunk. Több álmomban is benne volt már hogy találkoztunk és meg is csókolt.

#internet #álom #csók #kapcsolat #chat #net #ismer #tetszik ##mostakkormivaan #plzválaszoljonvalaki
2016. szept. 18. 22:42
1 2
 11/17 anonim válasza:
Van kozos ismerosotok? Mert ha van akkor nem veszelyes talalkozni vele.
2016. szept. 21. 17:27
 12/17 A kérdező kommentje:
Nincs, de telefonon is beszéltünk, küldött sok képet, hangüzenetet, videót is. Tudom, tudom ettől még becsaphat de azért ez elég meggyőző
2016. szept. 22. 15:34
 13/17 anonim ***** válasza:

Ez MIND kevés, ha ő egy profi bűnöző!!!

Ezért NAGYON fontos, hogy elsőre nyilvános helyen találkozzatok, mintha ismeretlen lenne, és akkor még ne is menj el vele sehova.

2016. szept. 22. 15:36
 14/17 anonim ***** válasza:
13. válaszolónak 1000 zöldpacsi!
2016. szept. 22. 17:50
 15/17 anonim válasza:
Ha van skypeotok, vagy esetleg csak valami alkalmazásotok amivel lehet szimpla videóhívást indítani, akkor szerintem az is segíthet abban, hogy megbizonyosodj róla h nem fake.
2016. szept. 22. 18:56
 16/17 anonim válasza:
En is nagyon magamba fordult voltam aztan megismertem egy fiut az interneten teljesen veletlenul akinek meg tudtam nyilni. Azota nem nyiltan meg senkinek ugy meg soha (hat eve tortent). Ha igy erzed mindenkepp tartsd meg, mert kesobb sosem talalsz olyat, akinek ugy megnyilsz, viszont semmikepp se hanyagold a szemelyes talalkat. Egy teljesen mas ember kepet kaphatod szemelyes beszelgetes kozben. Emellett ha nem talalkoztok sokaig, az elobb-utobb megoli a viszonyotokat, nem lesz testi oromotok kozosen(nem szexeltek) es az nagyon NAGYON sokat szmit egy kapcsolatban akkoris, ha valaki alszenten azt mondja h nem...Egy extremebb eset amikor annyit chatelsz vele, hogy elfelejted, hogy melyik a virtualis vilag es melyik a valosag, folyton vele akarsz irogatni mikozben teljesen elhanyagolod a kornyezetedet-a kivulallok szamara megjobban beburkolozottnak fogsz tunni- a maradek igazi kapcsolatod is eltunik melloled...Nem hangzik tul jol igaz? es bizony ez a valosag, eleg extremen el lehet tevedni az ilyenekben ergo MINDENKEPP talalkozz vele egy nem tul zsufolt de azert nyilt helyen, mobilod legyen nalad es ne ulj be kocsiba stb
2017. júl. 24. 19:50
 17/17 anonim ***** válasza:
Tetszhet; kedveled a lelkét, szépnek találod a lelkét
2017. aug. 7. 21:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!