Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ha egy lany nem csak rátok pillant, hanem kicsit tovább néz titeket mire gondoltok?
Figyelt kérdés
Esetleg az eszetekbe jut, hogy tetszetek a lánynak? 😳😁
Egy sima szemezesbol ennyire messzemenő következtetést szoktatok levonni?
Vagy fel se tűnik nagyon, hogy meddig néz titeket?
Kort is legyszi :)
16/L
2016. szept. 20. 20:17
1/7 anonim válasza:
Én arra gondolnék hogy tetszem neki 15/F
2/7 anonim válasza:
Én arra gondolnék hogy jól meg kéne dugni...
3/7 anonim válasza:
Én is arra gondolnék mint az 1.
De lehet csak egy egyszerű 'megnézés' is :)
4/7 anonim válasza:
Aztgondolnám hogy első látásra bejövök neki, ha ez kölcsönös akkor meg íratlan szabály hogy oda kell menni hozzá😃
5/7 Karnun22 válasza:
Azt gondolnám hogy valakit biztosan bámul, vagy a ruhámat nézi valamiért, esetleg talán épp elbambúlt valamin.
6/7 anonim válasza:
fognám a telefonom és megnézném magam hogy mit bámul ennyire. félreérteném a dolgot mert nem szoktak bámulni :D
7/7 anonim válasza:
Már régen volt ilyen,hogy egy lány megnézett 73/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!