Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ti mit gondoltok erről?
Van egy srác akivel egy suliba jártunk (tavasszal elballagott) és tetszett/tetszik nekem. egyszer beszéltünk még régebben , aztán ha meglátott az iskolában nézett , meg volt néhány momentum amiből az ember nagyjából letudja szűrni ,hogy tetszik az illetőnek. Vagy legalábbis azt hittem. Kora tavasszal bejelöltem facebookon (gondoltam ha tényleg tetszek neki hátha rám ír , ha nem , nem) és ami kicsit furcsa volt ,hogy hetekkel később jelölt csak vissza. Ez az egyik amire így utólag próbálok rájönni (most már inkább csak kíváncsiság) a másik ,hogy ha tetszettem neki akkor miért nem írt vagy keresett meg vagy ilyesmi. Félreértés ne essék nem várom el , csak eddig mindenkitől azt hallottam , ha ha egy srác keresni akar akkor fog is , de ugye nem történt semmi. Mégis olyan "jeleket" küldött felém amiből viszonylag egyértelműen le lehetett szűrni , szóval elég nagy az ellentmondás. A kérdésem az lenne ,hogy akkor tetszettem-e neki egyáltalán , de ha igen akkor miért nem keresett , ha nem akkor meg miért nézett úgy? Bocsi , hogy zavaros :D
16L , 18F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!