Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Srácok! Ti mit gondoltok erről?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok! Ti mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés

16 és fél éves vagyok, eddig volt már egy barátom. Elég sokan érdeklődnek irántam, viszont elég válogatós vagyok. Az lenne a kérdésem, hogy titeket az zavarna ha még nem csókolóztam?

Mert még eddig nem történt meg.

2016. júl. 23. 01:30
 1/6 anonim ***** válasza:

Nekem 18 évesen volt az első csókom és az első barátnőm.

Engem nem zavarna.

22/F

2016. júl. 23. 01:39
 2/6 anonim ***** válasza:
Szerintem attól függ kinek mire kellenél és hogy majd a srác akivel összejössz mennyi tapasztalattal rendelkezik. Ha tényleg szeretni fog és veled akar lenni akkor nem fogja érdekelni, sőt még talán örülni is fog hogy vele volt az első :)
2016. júl. 23. 01:39
 3/6 anonim ***** válasza:

Dehogy zavarna, tök aranyos dolog, ha nekem kell tanítani csókkolózni a barátnőmet! Emiatt ne aggódj. :)

16F

2016. júl. 23. 02:58
 4/6 anonim ***** válasza:
Nem zavarna ت
2016. júl. 23. 09:13
 5/6 anonim válasza:
Szerintem a legtöbb pasi kifejezetten örülne ha tudja hogy ő adhatja az első csókot. 24F
2016. júl. 23. 10:39
 6/6 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszokat, ez megnyugtato:D
2016. júl. 23. 19:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!