Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, mit gondoltok arról ha egy lánynak vannak fiús tulajfonságai?
Általában kicsit uniszex módon öltözködök (kapucnis pulcsi, bő póló vagy ujjatlan, egyszerű farmer, tornacipő) viszont emellett elég hosszú hajam van, és bár minimálisan de sminkelni is szoktam. Rózsaszínt egyáltalán nem hordok, de azért vannak lányosabb darabok is a ruhatáramban (1-2 szoknya, pár ruha, néhány csipkés és virágmintás darab).
Belsőleg viszont tényleg nem vagyok az a tipikus lány. Nem szeretek csajos dolgokról beszélgetni, utálok vásárolni, nem riadok vissza a fizikai munkától és attól ha koszos leszek, ezen kívül tudok és szeretek is légpuskával lőni.
Ezek a tulajdonságaim vonzóak lehetnek egy fiú számára, vagy ha nem is vonzóak, legalább elfogadhatóak? Vagy pedig teljesen kizáró ok?
16/l
Nekem inkább bejönnek azok a lányok akik nem félnek bepiszkítani magukat,illetve sokkal több közös programot lehet az ilyen lányokkal csinálni.
Jah és nem utolsó szempont hogy nem kell velük 4 órán keresztül dekkolni a bevásárló központban.
Szerintem teljesen jó!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!