Más is érzi így magát?
Én is hasonló helyzetben vagyok(176 cm és 61 kg), de én is kövérnek érzem magam és a mellem fenekemet meg kicsinek,laposnak.Nem érzem jól magam a bőrömben, de nagyon próbálok ellene tenni és már egy szintet úgy érzem léptem.Sajnos egyedül csak te tudsz változtani, elfogadni.(meg ha van párkapcsolatod sokat számit az is).
Én úgy csinálom,hogy veszem sorra mi nem tetszik magamon és mi az amin tudok változtatni.Nos a magasságomon(amit utálok) nem tudok sajnos változtatni próbálom elfogadni de nem dicsekszem sikerül..A súlyomon változtatni tudok, edzhetek, hogy jobban nézzek ki egészségesen táplálkozok stb.
Amin lehet a külsőmön változtatok, ami majd plusz önbizalmat ad és igy sikerül a hibákat elfogadni, a jó dolgokra összpontositani.
Majd ha változtatsz, sokkal több ekdved lesz nőisen öltözködni ami még rá rak egy lapáttal az önbizalmadra.Fokozatosan kell haladni, jól kell érezd magad a bőrödben és majd ezt sugárzod.Ismerkedj,tanulj járj el szórakozni, moziban fejlszd magad és máris sokkal jobb a közérzeted.
Mindent lehet csak akarni kell, sok sikert!!
Köszönöm szépen, neked is sok sikert!
Én személy szerint változtatni is félek, mert arra gondolok, hogy biztos erről beszélnek a többiek. Tetszik ez az apránként dolog, megpróbálom én is:)
Köszönöm mégegyszer
Figyelj, mások véleménye ne érdekeljen.Általában azok szólnak be akik irigyek, képtelenek bármire is.Plusz még nagy igazság, hogy az emberek bármi is van megszólnak: ha kedves vagy az emberekkel akkor te vagy a nyalizós,érdek ember ha őszinte vagy akkor meg a nagyképű és ezt igy lehetne folytatni, mindig is vannak és lesznek olyanok akik vissza akarnának húzni, de te nem szabad hagynod, mert te sokkal több vagy náluk!!
Sikerülhet lassan mincdn, ne add fel még ha egy valami nem is jön össze egyből, újra próbálod annyiszor ahányszor eléred azt amit szeretnél.
Legfontosabb, hogy SOHA NE ADD FEL!
"Nem érzem jól magam semmilyen ruhában"
Akkor ne vegyél fel semmit. Tetszene;)
Vékony vagy, de kövérnek érzed magad, de nem testképzavar, mert tudod, hogy vékony vagy, de azért mégiscsak kövérnek érzed magad? De, ez testképzavar.
Amúgy a 180 centi egyáltalán abszolúte nem egy olyan női magasság, hogy ekkora rinyát kelljen levágni miatta. Sok 180 centi körüli nő van, aki vígan elél. Sőt, nagyon is szépek tudnak lenni, még a magasabbak is. Lehet te törpék közt éltél eddig, és azért megy a hiszti, de ha rendesen körülnézel, meglátod, hogy nincs min aggódni. Vagy menj el Hollandiába, ott kb ez a női átlagmagasság, azt mondják.
Ráadásul mivel én is magas vagyok (196 cm) ezért kapásból a magas lányokra hajtok. A 180 centi nekem úgymond "unalmas", mert azért akadnak ilyen lányok, és a 185-190, de akár a 195 centis lányok az ideáljaim. 175 alatt rá se nézek nőre :DD (kis költői túlzással és kellő humorral kell ezt érteni)
24/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!