Van rajtam kívül másik olyan nő, aki kövérebben érzi magát csinosabbnak?
Figyelt kérdés
Mostanában csak azt hallom barátnőimtől is, hogy fogyni akarnak és nem tudják elhinni azt, hogy én meg pont az ellenkezőjére törexem. A pasik szeretik a kövér lányokat, mégis alig találkozok olyannal, aki hízókúrázna. Arra lennék kíváncsi, hogy van e köztetek(akik ezt olvassák) olyan nő, aki szintén kövéren érzi magát szépnek.2013. márc. 21. 14:22
1/9 anonim válasza:
Először is tisztázzuk, hogy neked mi a kövér? Mert nagyon nem mindegy... és azért azt sem állítanám, hogy a "pasik szeretik a kövér lányokat", ez egyszerű általánosítás.
2/9 anonim válasza:
Én elég sovány vagyok sajnos, és ezt eléggé visszataszítónak is tartom. Szerintem a gebe nők egyáltalán nem szépek, de a túl kövérek sem. Legyen kicsit telt és formás, de a túl sok háj sem megnyerő.
3/9 anonim válasza:
Szerintem a pasik nem szeretik a kövér lányokat csak az olyanokat akin van mit fogni de nem kövér!! A csontos lányok , vagy akinek nincs melle meg segge mert olyan vékony az valóban nem túl vonzó. Szerintem az ilyesmi alakú lányok a legvonzóbbak: [link]
4/9 anonim válasza:
voltam már 80 kg, és 49 is. :) egyik esetben sem néztek meg annyira a férfiak, mint most. 57 kg vagyok és 168 cm.
5/9 anonim válasza:
Az ilyen lányok szexik. Van melle van segge de a dereka vékony. [link]
6/9 anonim válasza:
Én szinte teljesen olyan alkat vagyok, mint amit az 5-ös linkelt, csak kisebb mellekkel.
Előtte vékonyabb voltam, de így már szexinek érzem magam. :)
7/9 anonim válasza:
Én is úgy nézek ki, csak nekem is kisebbek a melleim, de én sokszor nagyon soványnak érzem magam és szeretnék egy pár kilót felszedni, de nem megy. Mondjuk én úgy látom, hogy ez igencsak bejön a környezetemnek és senki sem mondja, hogy legyek 70 kilós, mert úgy jobban tetszenék... persze férfija válogatja...
8/9 anonim válasza:
Én sajnos az utóbbi egy-másfél évben nagyon sokat fogytam.. pedig kamasz vagyok, úgyhogy ahogy növök, elvileg úgy kéne híznom is, de mégis.. 5 kilót fogytam tavaly óta! Egyszerűen nem tudok visszahízni, pedig mindent megtennék érte.
[link] Marilyn Monroe az egyik legszebb nő (volt) a világon, pedig valljuk be, nem egy anorexiamodell volt..
Úgyhogy én is "kövérebben" érzem/éreztem magam jobban :c
9/9 anonim válasza:
Nekem ilyesmi alakom van nagyobb mellekkel. Voltam már vékony is, de akkor kb. észre sem vettek a férfiak. Én az a "típus" vagyok akinek az a plusz pár kiló jól áll, egyszerűen nem voltam szép vékonyan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!