Hogyan lehetnék olyan lány, aki jól érzi magát a bőrében?
Amíg kicsi voltam, szépnek láttam magam. Nem voltam egoista, semmi ilyesmi, nem dicsekedtem, egyszerűen megvoltam elégedve magammal, szépnek láttam magam. és ez kihatott a környezetemre, pozitív kisugárzásom volt.
Ahogy felnőtt mindenki, és csajosodott, egyre jobban megcsúnyultam, és elvesztettem azt a régi énem. Még mindig szépnek és különlegesnek látom magam kicsiként, kitűntem. Most meg annyira csúnya vagyok, és nem tudom elfogadni magam. Az önbizalomhiánom rettentő súlyos(két pszichológushoz is jártam, depressziós vagyok, illetve voltak pánikrohamaim), nem merek az utcán az emberek szemébe nézni. Ez meg nem egészséges. Hiába veszek fel csinos ruhákat, hiába szép a hajam, egy ideig jó(ez az "ideig" körülbelül 5-6 órát jelent, alkalmanként egy napot). Nem merek nőies lenni, csúnyának érzem magamat.
Mit tehetnék, hogy megszeressem a külsőm? Voltam fodrásznál, kozmetikusnál, vékonyabb lett a szemödlököm, hátha ez a baj. Megváltoztattam a hajam, hátha az. FOgytam, híztam, semmi. Külön-külön szeretem a testrészeim, de együtt...
Nem látom magam szépnek. Van barátom, Ő bókol, azóta jobb a helyzet, de nem tudom helyretenni magam. És nagyon sok gondom ebből származik.
Hiába mondogatom, hogy jól nézek ki, szégyellek mások szemébe nézni.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!