Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Lány társaim! Hogyan lehetnék...

Lány társaim! Hogyan lehetnék mindig tip-top?! (lent)

Figyelt kérdés
nagyon elhanyagoltnak érzem magam, pedig én mindent megteszek.. valami trükkök,tippek ? ti mit csináltok úgy mond kényeztető hétvégéken ? jaj, és reggel, mennyit, hogyan készülődtök ?! köszi mindenkinek, előre is.

2013. ápr. 13. 19:03
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

ha Te rendben látod magad, mások is rendbe fognak. menj el fodrászhoz, vágass a hajadból, esetleg valami új frizura, szín, stílus... vegyél pár új ruhát.

kényeztető hétvégén engedj forró fürdőt, kellemes illatokkal fürödj, hallgass zenét, pakold be a hajad, az arcod, epilálj, szedd ki a szemöldököd... az ilyen apróságok feldobják az embert.

reggelente nem sokat készülök, emgfésülködöm, fogat mosok, berakom a kontaklencséket, ennyi. bulizás előtt is kb 20 perc míg sminkelek, azt se túl sokat. én kellő mérétkig szépnek és igényesnek tartom magam, így mások is :) ha te elhiszed magadról, akkor minden rendben lesz!

2013. ápr. 13. 19:16
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

fesd ki a körmöd :) (meg amiket az előző írt :))

én bőrradírozni is szoktam

amúgy nem igazán sminkelek, csak szempillaspirál meg szemceruza.

2013. ápr. 13. 19:20
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Időnként én is így érzek, ilyenkor szoktam egy kellemes, relaxálós, feltöltődős, csajos délutánt tartani. Veszek egy magazint, amit nagyon szeretek, de nincs rá rendszeresen pénzem (pl. Joy, Glamour, Cosmopolitan), tök jó cikkek szoktak benne lenni, ötletet merítek belőle és önbizalom növelőnek is jó. :)

Ezenkívül amit ilyenkor még szívesen csinálok:

Kigőzölöm az arcomat, a nagyobb pattanásokat, mitesszereket kinyomom, kitisztítom, majd fertőtlenítem a bőrömet. Mézes-cukros radírral leradírozom az arcomat és ezt 5-10 percig rajtahagyom a bőrömön, mert a méz táplál is. Bő, langyos vízzel leöblítem, majd a végén hideg vízzel átmosom az arcomat, ez felfrissít és összehúzza a pórusokat. Kiszedem a szemöldökömet.

Kellemesen meleg vízzel lezuhanyozom, mézes-cukros radírral átradírozom a testemet is, lereszelem a sarkamat. Zuhanyzás után testápolóval bekenem magam, ha időszerű, akkor szőrtelenítek is. A körmeimet mind a kezemen, mind a lábamon megigazítom, lereszelem. A kezemen kifestem a körmeimet.

Hajat mosok, teszek a hajamra valami extra jól ápoló pakolást, amit rajta hagyok kb. 1 órán át (bolti pakolásokat is, sosem volt belőle gondom). Kiöblítem a hajam, kifésülöm a hajam. Ha van kedvem beszárítom, ha nincs, hagyom magától megszáradni.

2013. ápr. 13. 19:29
 4/8 anonim ***** válasza:

a körmeim mindig ki vannak lakkozva, enélkül pucérnak érzem magamat (amúgy nálam az már beteges, hogy képes vagyok átfesteni a körmeimet, csak azért, hogy passzoljon az aktuális szettemhez). A körmeim mindig rövidek, nem szeretem a hosszúakat, nem tartom praktikusnak, meg szebbnek látom, ha ilyen fazonú (hosszúkásak amúgy), főleg, ha lakkot kenek fel. Sminket mindig teszek fel; sporthoz pl korrektor és szempillaspirál, hajam csak össze van kötve; hétköznapra lapozó, natúr szemhéjpúder és szemceruza, valamint a szempillaspirál. Plusz a hajam elkészítése. Ez reggelente nálam 5-10 percet vesz igénybe. Hajam mindig meg van mosva, ha már elkezd zsírosodni, akkor irány megmosni. Ruháim összhangban vannak egymással, egyszerre max 3 színt hordok, de ügyelek arra, hogy a táskám és a cipőm, esetleg fülbevalóm harmonizáljon. Kényeztető hétvégét annyira nem tartok, de az arcomat minden héten kigőzölöm, aztán felkerül rá egy pakolás, végül az arckrém.

20L

2013. ápr. 13. 19:51
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek! :)
2013. ápr. 13. 20:07
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Én úgy szoktam,hogy teleengedem a kádat vízzel, gyújtok gyertyákat,bekapcsolom a zenét és csinálok nagy habot vízbe.

Szőrtelenítés, hajpakolás,szemöldökszedés, majd pedikűr,manikűr. Iszok egy turmixot vagy valamit. Összedobok egy salátát majd a száradó körmömmel lefekszek és nézek tvben valami jó filmet. :D

Amúgy reggel olyan 10-20 percet készülődök. Ébresztő után fél perccel csukott szemmel felöltözök,fogatmosok majd mikor kicsit felébredek akkor fésülködök és sminkelek :D

2013. ápr. 13. 20:22
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Azt a qrva... De jó, hogy férfinak születtem:))
2013. ápr. 13. 21:37
 8/8 A kérdező kommentje:
haha.. :) hát igen!
2013. ápr. 13. 22:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!