Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Lányok! Számotokra megéri...

Lányok! Számotokra megéri minden nap sminkelni, kiöltözni, szépnek lenni?

Figyelt kérdés

Gimi utolsó évében minden nap csinosan öltözködtem, mindig volt rajtam smink, és meg is volt hozzá a motiváció: a lányok és a fiú barátaim megdicsértek, azok a fiúk akikkel nem voltam jóban ők is kedvesebbek lettek velem, meg volt bennem egy kis remény, hogy így megtetszem valakinek.

Most már egyetemre járok, van barátom, és általában csak akkor nézek ki így, amikor vele találkozom. Van, hogy csak egy kora reggeli órám van, örülök, hogy be tudtam menni, ráadásul senki nem ismer, nem várok pillantásokat mert tudom hogy a nagy tömegből nem kapok, így csak felveszek valami egyszerűt és útnak indulok, még a karikás szemeimet se tüntetem el.

De persze jobban érzem magam sminkben és csinos öltözékben, de vajon megéri mindig így kinézni?

Most úgy eshet le, hogy mások miatt csinálom, ami részben igaz is, de azért nem teljesen.

21/L

2016. szept. 14. 19:37
 1/6 anonim válasza:
67%

Azt tedd, ami neked jól esik. Ha nem vágysz a sminktelen arcra, akkor tegyél ellene. Viszont ha egy idő elteltével mégis húzódsz a természetes vonásaidhoz, akkor sminklemosó-pamacs elő és kész is.

Ebben valójában mi nem nagyon tudunk segíteni. A te döntésed. És nyugi nem tudsz rosszul dönteni.:)

2016. szept. 14. 19:59
 2/6 anonim ***** válasza:
43%

Nem eri meg.. marmint de csak akkor ha sajat magad miatt csinalod, ha masok miatt akkor egy kicsit se eri meg.. en egy rendezvenyre is elmennek smink nelkul, mert ha valakinek megtetszek akkor szeretnem ha termeszetesen szeretne es nem 5 kg sminkel a fejemen..

De azer nem vagyok a csinos oltozek meg a szep smink ellen de nem eri meg szerintem minden nap, mert az utcan lehet kapsz par elbuvolt tekintetet, es par dicseretet, de attol meg a munkahelyeden esetleg a tanulasba senki nem lesz sikeresebb, azon a ruha meg a smink nem segit.

2016. szept. 14. 19:59
 3/6 anonim ***** válasza:
0%
Nekem megéri. Engem mondjuk senki nem dicsért soha, mert sminkeltem.
2016. szept. 14. 21:06
 4/6 anonim ***** válasza:

én szeretek sminkelni nekem megéri, de ha nem érzed jól magad smink nélkül akkor sminkelj, de ha megvagy nélküle akkor felesleges, mármint ha nem érzem szükségét.

Ha nem akarod nem kell.

2016. szept. 14. 21:08
 5/6 anonim ***** válasza:
19%
Ha nem dolgozom és csak itthon vagyok vagy a közértbe ugrok el, akkor nem sminkelek, de megválogatom, h mit veszek fel. Viszont ha dolgozok vagy párommal megyünk vhova, akkor kisminkelem magam és szintén odafigyelek az öltözékemre.
2016. szept. 15. 20:45
 6/6 anonim ***** válasza:
62%
Nekem megéri, bár a sminkelésem konkrétan egy szemceruzáát+spirált, illetve bb krémet takar, a kiöltözés meg úgyszólván nem jellemző rám, általában sima fekete farmert és pólót hordok. De az, hogy úgy nézzek ki ahogy magamnak tetszem, fontos, mert úgy érzem jól magam. Nem mások kedvéért, hanem magamért.
2016. szept. 16. 00:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!