Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Miért lesz olyan valaki...

Miért lesz olyan valaki beauty vlogger, aki még sminkelni sem tud, és miért lesz olyan sikeres?

Figyelt kérdés
Itt most Viszkok Fruzsira célzok. Stílusa nincs, szerintem gagyin öltözködik. Sminkelni szintén nem tud, a mai napig nem tud egy szép szemöldököt a fejére rajzolni. A tinik meg vannak érte veszve, de nem tudom miért. Minden videója csupa reklám, mindenről azt mondja hogy jó, ami nyilvánvaló hogy nem. A hangja meg az álkedvessége is végtelenül irritáló.
2016. aug. 18. 13:35
 1/8 anonim ***** válasza:
57%
A lényeg hogy egy szép nő... egy szép nőre meg odafigyelnek a pasik is, a nők meg követik amit csinál mert úgy gondolják attól ők is olyan szépek lesznek majd. Nem kell a sikerekhez semmi különöshöz érteni, elég ha szép valaki és van dumája, el tudja adni magát.
2016. aug. 18. 13:39
 2/8 A kérdező kommentje:
Hát szerintem szépnek se szép, inkább átlagos, de ez szubjektív.
2016. aug. 18. 13:41
 3/8 anonim ***** válasza:
62%
A kérdést elolvasva azt hittem, másra gondolsz. :D
2016. aug. 18. 13:45
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Ne plagizálj, szó szerint lemásoltad a válaszom egy régebbi viszkok kérdésből. De amúgy igazad van, csak tudod akik őt nézik azoknak ez már profi kategória, az ők még ennyire sem tudnak sminkelni. Ezért nekik a viszkok fruzsi a smink koronázatlan királynője. A móni "szépség"világával együtt. Az a lány meg már kifejezetten visszataszító, annyira igénytelen hatást kelt hogy az valami eszméletlen. Nulla önkritika mindkettőnél. De akinek ez tetszik és ezen a színvonalon van az nézze csak nyugodtan.
2016. aug. 18. 14:26
 5/8 A kérdező kommentje:
Nem tudom mit plagizáltam, ezek az én saját mondataim, és a véleményem.
2016. aug. 18. 14:30
 6/8 A kérdező kommentje:
Amúgy nekem nincsenek videóim, de Mónitól és Fruzsitól is szebben kitudom magam festeni.
2016. aug. 18. 14:32
 7/8 anonim ***** válasza:
Igen nagyon rosszul sminkel. A szempillája sok videóban összeáll a rossz spirálozási technikától, a szemöldöke is gáz.
2016. aug. 18. 15:53
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem szép. Csak ha teljesen kisminkeli magát és rajta van a világ összes sminkterméke, meg a haját kivasalja. Szóval nem egy természetes szépség.

A pedáns stréber stílusa meg borzalmas...

2016. szept. 14. 19:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!