Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogyan lehetnék szép, nőies,...

Hogyan lehetnék szép, nőies, bájos?

Figyelt kérdés

Nem vagyok megelégedve magammal,főleg az utóbbi időben nem.Híztam is,amit most próbálok leadni,ezzel nincs is gond,mert viszonylag nőies alkatom van(körte alkat),szélesebb a csípőm,de mellem az nem nagyon van:S És az arcom se tetszik,olyan túl komoly,rideg,csúnyának látom.Szeretnék szép,nőies,bájos arcot,ha értitek mire gondolok.A frizurám is unom már,nem tudom mivel feldobni a külsöm.Meg akarok változni.Segítenétek?

L16

2010. ápr. 20. 20:59
 1/4 anonim ***** válasza:
Küldj magadról képet, egyáltalán nem biztos hogy olyan csúnya vagy. És az egyáltalán nem baj ha van rajtad egy kis plusz kiló, és nem vagy csontsovány, szerintem a többségnek az jobban tetszik, de mondom ha küldesz egy képet akkor meg tudom mondani.
2010. ápr. 20. 21:08
 2/4 A kérdező kommentje:
Bocsi,de nem szeretnék képet se feltenni,se küldeni.
2010. ápr. 20. 21:18
 3/4 anonim ***** válasza:

Először is,lépj ki a megszokott mederből!Itt a tavasz,sétálj szabadidődben a friss levegőn,biciklizz akár barátnőkkel,akár egyedül!Így mozogsz is,a közérzeted is jobb lesz.

Aztán vegyél fel színes blúzokat,felsőket,nadrágokat,ne félj a színektől!Szerintem kismama fazonú felsők,tunikák jól állnának Neked,próbáld meg,hogyan áll Rajtad,legyen kis dekoltázsa is.Magassarkú,vagy balerina cipő,melyiket kedveled jobban.Ha eddig nem volt frufrud,vágass féloldalasat,teljeset,ilyesmik,vágass a hajad hosszából picit,vagy maximum egy ezresért kapsz hajfestéket,próbálj ki egy új színt!Esetleg körömlakk,új parfüm,valami gyümölcsös,virágos,édeskés illatú.ha eddig lógott a hajad,fogd lófarokba,ha össze volt kötve,engedd ki.Kevés alapozó,szemceruza,szájfény,sok mosoly,kedvesség,nyitottság.Járj magabiztosan,nézz az emberek szemébe,légy kedves,közvetlen.Húzz szoknyát,ha eddig nem tetted.Valami A vonalút,térd felett végződőt.élénk ruhadarabokból a sötétebb színűeket válaszd,ne a matt és halvány színeket.Próbálj ki új fülbevalókat,nyakláncokat,sálakat.

Ennyi tudok írni most Neked.Remélem,segítettem!

2010. ápr. 20. 22:05
 4/4 anonim ***** válasza:

Itt a nyár, kezdődik a zöldség-gyümölcs szezon, egyél belőlük jó sokat!

Az arcodra pedig szerintem valami jó kis sminket csinálj. Ha csúnyább a bőröd, akkor alapozó, ha nem akkor azt semmiképp ne.

Szemhéjadra valami alig látható barack vagy rózsaszín pasztell, halványrózsaszín vagy szintén barackszínű pirosító és egy kis szempillaspirál.

Gyönyörű vidám, bájos arcod lesz tőle (:

Ha a sminkkel nem tudsz mit kezdeni és ötlet vagy segítség kell, akkor ajánlom youtube-on MissChievous videóit, nagyon szép nőies sminkeket tud csinálni ( http://www.youtube.com/user/MissChievous).

De a legfontosabb: mosolyogj!

2010. ápr. 22. 14:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!