Hogyan lehetnék divatos, szép nő?
Huszas éveimben járó hölgy vagyok. Nagyon unom már a külsőm, egyhangú, színtelen.
Hogyan legyek a kislányosból nőies? Hogyan lehet azt megoldani, hogy havi 5 ezerből kozmetikus meg szoli? Nekem nincs rá több pénzem, akkor örökké ódivatú maradok?
Most van rá 60 ezer ft-om. Mit vásároljak? Milyen ruhákat, amik feldobnának, szép nőiessé tennének.
Képet nem küldök, de adok információt:
- 167 cm
- 59 kg
- élénk zöld szem
- nagyon világos szőkésbarna haj (természetes)
- hulla fehér bőr
Hogyan legyen mindig szép a hajam, szemöldököm ennyi pénzből? Hogy lehet megcsinálni? Ti hogyan oldjátok meg?
Tudom, millió színű táskával, cipővel, ékszerrel lehetne, de hogyan?
Számolgattam, pár felső+nadrág és hiss a 60 ezernek. Reménytelen :(
Mit vegyek úgymond alapdarabnak, ami egyelőre feldobná a ruhatáram?
Ilyen külsőre gondolok, tök csinos és elegáns, bocsi, de csak színészt linkelek:
Jó fej vagyok-e? Én annak érzem magam. Bár néha kissé görcsös.
Szia. Szerintem a 60 ezret költsd el ruhákra, kiegészítőkre, ebben nem tudok tanácsot adni, mert ahhoz látni kéne a jelenlegi stílusodat, kinézetedet. De azt tudom tanácsolni, hogy olyan darabokat vegyél, amik illenek egymáshoz, és akkor kevesebb darabból is tudsz változatosan öltözni. Én a helyedben inkább pasztell színú ruhákat vásárolnék, fekete-fehér-barna-bézs stb, ezekhez még mindig tudsz színes kiegészítőket vásárolni, amivel fel tudod dobni az öltözéked.
Havi 5000 forintból pedig szerintem simán kijössz, én pl fodrászhoz nem is járok, max fél évente. Kozmetikushoz max szemöldök és szempillafestésre, de a szemöldökömet mostanában itthon szoktam szemhéjpúderrel festeni. Nem tartós, de lehetséges megoldás. Ha mindenképp kozmetikussal szeretnéd festetni akkor havonta egyszer ezer forint körülbelül a szemöldök festés-szedés, a szempillát meg megoldja egy fekete szempillaspirál, arra nem feltétlenül kell pénzt költened. Szoli.. Háát, szerintem ha heti egyszer elmész, az bőven elég. Nem tudom, hogy hol laksz, de Budapesten már vannak nagyon olcsó szoláriumok, pl: 700 forintért korlátlanul, vagy 400 Ft 10 perc, meg hasonlók. Keress olyan szolit, ami olcsó, és mélybarnítós gépbe menj ha lehet, mert akkor tovább megmarad a színed. Ha a hajadat is szeretnéd ápolni tudok ajánlani egy nagyon jó hajpakolást, egy literes, 800-1000 forintért lehet kapni fodrászkellékesben, és nekem úgy, hogy heti 3szor mosom a hajam 3 hónapig elég. Ez lenne az:
Hát elég karcosan, de ki lehet jönni ennyiből havonta, ha nagyon odafigyelsz, és inkább olcsóbb, de nagyobb kiszerelést veszel mindenből, kevésbé gyakran jársz kozmetikushoz, meg hasonlók. Remélem tudtam segíteni azért valamennyit, ha esetleg bármi kérdésed van még, tedd fel, hátha tudok segíteni. Sok sikert a vásárláshoz!
Niki 18
Nagyon egyhangú vagyok most, szürke, fekete, fehér stb...
Nem tudom, nézitek-e pl a barátok közt_t, de abban Zsófi stílusa az, ami baromira tetszik, fiatalos, nőies, valami hasonlót szeretnék, mert most elég rémes a külsőm. Inkább húz egy 40-es üzletasszony felé, mint egy huszonéves fiatal nő felé.
Nem kell lefotóznom, emondom miből áll, nem nehéz:
-fekete farmer, illetve szövetnacik feketében , szürkében
- fehér, kék, barna ingek
- barna, szürke blézerek különböző anyagokban
Ennyi. Sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!