Hogyan lehetnék divatos, szép nő?
Huszas éveimben járó hölgy vagyok. Nagyon unom már a külsőm, egyhangú, színtelen.
Hogyan legyek a kislányosból nőies? Hogyan lehet azt megoldani, hogy havi 5 ezerből kozmetikus meg szoli? Nekem nincs rá több pénzem, akkor örökké ódivatú maradok?
Most van rá 60 ezer ft-om. Mit vásároljak? Milyen ruhákat, amik feldobnának, szép nőiessé tennének.
Képet nem küldök, de adok információt:
- 167 cm
- 59 kg
- élénk zöld szem
- nagyon világos szőkésbarna haj (természetes)
- hulla fehér bőr
Szerintem ne szövet nadrágokat vegyél, mert azokban sokkal idősebbnek fogsz kinézni. Inkább valamilyen jó szabású farmer (akár világosabb, akár sötétebb kék), esetleg még egy fekete nadrág is jól jöhet. Ja és a szabásra figyelj, most, illetve pár éve a csőnadrág divat, ha vékony vagy és jól áll, ilyesmiket vegyél.
Ha nem annyira problémás a bőröd, szerintem felesleges havonta kozmetikushoz járni. Figyelj oda a napi kétszeri tisztításra, hidratálásra.
Én saját magamnak formázom a szemöldökömet. Igaz, az enyém sem túl dús, de pár szállal tudok rajta igazítani, utána "felfelé" fésülöm és barna szemhéjpúderrel kicsit kifestem. Így sokkal természetesebb hatású, mintha szemöldök ceruzával rajzolom meg.
A szempilládat is meg tudod otthon csinálni. Veszel egy jó minőségű spirált és meg is van oldva.
Használhatsz pirosító vagy barnító gyöngyöket, hogy kicsit üdébb arcszíned legyen.
A körmeidet is csináld meg. Otthon formázd, fesd ki egy halvány körömlakkal.
Én a helyedben vennék hosszú szárú csizmát (térd fölöttit), ebből a lapos is jól néz ki, ha esetleg nem szereted a magassarkú cipőt. Szűk nadrággal szerintem nagyon csinos.
Egy jól megválasztott napszemüveg, öv is sokat tud dobni a ruhákon.
Hirtelen ennyi jutott eszembe.
Ja és ajánlom figyelmedbe a turkálókat. Néha nagyon csinos, márkás ruhákat is ki lehet fogni fillérekért.
Ha elmész vásárolni,pl 1 plázába,akkor látogasd meg ezeket a boltokat:
Orsay, Terranova, New yorker, H&M, bershka,stradivarious, ilyesmi helyeket. Itt találsz mindenfélét, szép darabokat nagyon,és vannak nem drágák is. Lényeg hogy ha vékony vagy, próbálj meg a nadrágokból szűkebbet venni, ami kiemeli a lábad mellé vastag öv.. Felsőkbe sajnos nemtudom elmagyarázni mieneket kéne venned,képeket meg nemtalálok,de te is fogod tudni szerintem mien felsők kellenek neked,mik állnak jól,a lényeg hogy ne egyhangú legyen, ne is öregmamás,de szerintem tudod (: Szemöldököd úgy tudod felfésülöd majd a hosszabb részeket levágod, majd "megfésülöd" és alul szedd a szőrszálakat, középtáj fele a legtöbbet,akkor lesz íves..a hajad szerintem mind1 mien színű,talán nem is kell befestened, hisz ált a természetesség a legjobb, és legalább festésre se kell költeni. Szerintem a havi 5k-t arra költsd hogy szoliba mész + talán néha kozmetikus. Szerintem simán jó :) ha van rajtad egy kis szájfény, alapozó, szempillaspirál,már az is nagyon sokat dob rajtad, hidd el. Talán még ha nem vagy megelégedve a körmeiddel, akkor mükörmös megcsinálja kép alapján is szépen..
Arra gondoltam, havi 2-szer elmegyek ezentúl szoliba, így nem ártok a hófehér bőrömnek, de lesz némi színem is.
A körömnél arra gondoltam, veszek japán manikűr szetett itthonra, egyszer egy körmös azzal csinálta meg, nagyon szép, hetekig ragyog, mintha színtelen lakk lenne rajta, de nem tud megkopni, mert nem lakk, hanem természetes fény, amit méhpempővel csalt elő.
A hajam: középbarnára festetem, egyszer melírként volt benne, de mellé ment szőke is, amit meg is bántam, mert a barna nagyon szép volt. Mivel hóka vagyok, a barna nagyon jól megdobta a fehér arcomat.
Van nagyon jó minőségű pirosítóm, vettem. A gond az, hogy egyszerűen nem tudom használni. Vagy túl erős, vagy nem is látszik. Nem tudom pont ideálisra. Mi a trükk?
Fekete szempillasprirálom van, de utálom, mert bár széppé teszi a szemem, de esőben lefolyik, ezért úgy tervezem, veszek egy szép vízállót, befektetek rá. Fekete szemcerkám van, néha használom is.
Nagyon sok nőn ronda csomós a festék a spiráltól, de láttam már néhány olyat, akinek írtó szép, íves, mintha mű lenne, pedig csak ki van festve sprilállal. Milyen márkát használhatnak?Olyat szeretnék, az látszik is. Ami nekem van, azt szinte tök felesleg használni, mert alig látszik rajtam, pedig 2 in 1 típus. Az ami fehérrel emel, majd feketével ráhúzunk, de nulla, pedig nem volt olcsó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!