Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogyan lehetne kisebb a...

Hogyan lehetne kisebb a mellem fogyókúra és műtét nélkül?

Figyelt kérdés

Táncos szeretnék lenni és ehhez elég nagy hátrány a 'nagy' mell. 75/D Tudom hogy ez még nem számít olyan nagynak de engem akkor is zavar, mert pl a legjobb sportmelltartó sem tartja tökéletesen és a balett dressz sem áll rajtam így olyan jól mint a kisebb mellű lányokon.

17/L

2016. aug. 25. 16:22
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Akkor vegyél jobb sportmelltartót, nekem 75F/G és meg se mozdul (Shock Absorber).
2016. aug. 25. 17:51
 2/5 anonim válasza:
100%
fogyás, műtét nélkül nem tudsz
2016. aug. 25. 17:51
 3/5 anonim ***** válasza:

A gyors fogyókúrától lógni fog a melled - megmásíthatatlanul!

A műtét meg nem ér annyit, próbáld meg elfogadni, és ahhoz alkalmazkodni.

https://www.youtube.com/watch?v=0k2ViGXX0W0&ab_channel=Jorda..

2016. aug. 25. 17:56
 4/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat.

Én próbálom elfogadni magam és nem is nagyon érdekelne ha nem akarnék táncos lenni, de azt veszem észre hogy mindenhol követelmény a 'táncos alkat' és ebbe nagyon nem fér bele egy kicsit is nagyobb mell. :/

2016. aug. 26. 21:00
 5/5 anonim ***** válasza:
50%

Nagyon nagy butaság! A nagy mell gyönyörű, örülj neki. Méghogy a kis mellűeknek jól áll bármi is... a kis mell csúnya, mindenhogy!

26F

2016. aug. 26. 22:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!