Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ha elkezdek fogyókúrázni,...

Ha elkezdek fogyókúrázni, akkor a mellem kisebb lesz? :/

Figyelt kérdés

167-68 cm vagyok... 61-62kg:( A melltartó méretem: 85/B

Combról illetve hasról szeretnék fogyni,de félek attól,hogy ez a kicsi mellem is el fog tünni. 14/L

2013. okt. 23. 17:45
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Igen, van rá esély, hogy a melled is kisebb lesz. De semmi szükséged fogyásra, mert normális, egészséges testalkatod van!
2013. okt. 23. 17:50
 2/7 anonim ***** válasza:
39%

Ne fogyózz, hanem tornázz. Ha belekezdesz valami komoly diétába, akkor biztosan fogyni fogsz a melledből.

Menj futni, hasazz otthon, ilyesmi. Ha az étrendeden nem változtatsz túl sokat, akkor biztosan meg fog maradni a melled. :)

2013. okt. 23. 17:52
 3/7 anonim ***** válasza:
Hát, amikor én elkezdtem csak szimplán az új életstílusomat, hogy nem eszek, ezt meg azt, és edzek, többet mozgok, nekem is kisebbek lettek a melleim, pedig nem fogyóztam.
2013. okt. 23. 17:53
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Egyrészt: a mell az zsírszövet. Ha fogysz, akkor bizony onnan is le fog menni.

másrészt: NINCS olyan, hogy innen vagy onnan szeretnék fogyni. Nincsen helyi fogyás. A saját genetikádtól függ, hogy honnan milyen ütemben megy le, de mindenhonnan megy le. A tested nem fog csak combból zsírt veszteni, csak mert te azt szeretnéd.

Másrészt 14 éves vagy, kötve hiszem, hogy azzal kéne elb-sznod (már bocsánat) a fejlődő szervezetedet, hogy "fogyókúrázol", ami a mai köznyelvben azt jelenti, hogy megvonod magadtól azt a mennyiségű és minőségű tápanyagot, amire szükséged lenne.

Ha fogyni akarsz, akkor inkább válts egészséges életmódra, egyél eleget (és nem minél kevesebbet, hanem ELEGET) egészséges forrásokból, és mellé sportolj vagy edz valamit.

2013. okt. 23. 18:00
 5/7 anonim ***** válasza:

14 évesen nem kell fogyni, csak egészségesebben étkezz, figyelj oda mit eszel, de egyél minden nap megfelelően, normál mennyiséget.

"Ez a kis melled"? Komolyan nem értem a mai csajokat, B kosárral normális kifejlett felnőtt méretet tudhatsz magadénak. És ez még lesz nagyobb is, mivel még növésben vagy 21 éves korodig kb.

2013. okt. 23. 18:56
 6/7 anonim ***** válasza:
Genetika ki honnan fogy először és hová hízik, én 8 kg- ot fogytam, de a mellem nem lett kisebb.
2013. okt. 23. 20:51
 7/7 A kérdező kommentje:

Köszi:) járok edzésre... (karate)

csak valahogy nem érzem jól magam a testemben

2013. nov. 20. 18:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!