Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Lányok nektek mit engednek...

Lányok nektek mit engednek meg a szüleitek?

Figyelt kérdés

Nekem ezeket:

Körömfestés:bármikor,csak pl fekete vagy vörös ne legyen.

Telefon/tablet/számítógép: Szünetben bármikor, suliidőben miután hazaértem max egy óra, és csak tanulás után.

Smink: Csak korrektor és Labello, többet nem is akarok.

Ruhák: Azt hordok amit akarok, persze csak normális határokon belül.

Barátnőim akkor jöhetnek át ha előre megvan beszélve.

A szobámat úgy dekorálom ahogyan szeretném.

Nektek mit engednek meg? Kíváncsi vagyok :).

12/L

2016. aug. 15. 12:57
 1/10 anonim ***** válasza:
Körömfestés bármikor bármilyen színűre de én sose szoktam kifesteni. Szünetben bármikor telózhatok, gépezhetek de azért nem egész nap. Csak korrektort használok, de a szempillaspirált meg engednek.
2016. aug. 15. 13:59
 2/10 anonim ***** válasza:

1-es vagyok még.

Ruhák: ugyanúgy mint neked.

Barátnőim főleg csak szüntben jöhetnek át de csak ha meg van beszélve.

Szoba: ugyanaz mint neked.

13/L

2016. aug. 15. 14:02
 3/10 anonim ***** válasza:

Körömfestést megengedik bármikor, bármilyen színűre festhetem.

Telefon/tablet/számítógépet használhatok bármikor suliközben, amennyiben előtte vagy utána tanulok.

Smink: Mindent engednek, de nem használok semmit.

Ruha: Azt hordok amit akarok.

A szobámat úgy dekorálom ahogy szeretném.

A barátnőim pedig hétvégén/szünetben bármikor átjöhetnek, ha nincs előre megbeszélve, akkor is. :)

2016. aug. 15. 14:28
 4/10 anonim ***** válasza:

3-as vagyok.

Lemaradt, 13/L.

2016. aug. 15. 14:29
 5/10 anonim ***** válasza:

Koromfestes: barmikor barmilyen, de suliba csak nude szineket szoktam

Telefon/tablet/szamitogep: nem szabjak meg, de tanulas utan szoktam, szunetekben meg barmikor

Smink: sosem mondtak hogy sok lenne, de szerintem sem: korrektor, szempillaspiral

Ruhak: lanyos a stilusom, anyanak nagyon sokszor tetszenek amiket kivalasztok

Baratnoim: at nem szoktak jonni, de sokszor megyek setalni veluk, moziba, stb.

Szoba: majd most nyar vegen fogjuk atalakitani az en otleteim szerint, de anyanak tetszik, szoval..:D

Egyebkent nem tudom, nekem sosem szabtak meg annyira semmit, engedtek hogy rajojjek magamtol mi a helyes, illetve helytelen. Tudom mik a hatarok, igy ilyen megszabasokra nincs is szukseg:)

15/L

2016. aug. 15. 14:31
 6/10 anonim ***** válasza:
Nekem mindent amit akarok.Mert normális vagyok.Úgyértem eddig nem volt olyan amit nem engedtek meg.Még a tetoválást is engedik csak én nem élek vele.16/l
2016. aug. 15. 14:50
 7/10 anonim ***** válasza:

Jelenleg 16/L

Köröm:körömfestés,géllak megengedett bármilyen,bármikor.Épített köröm tiltólista.

Telefon,gép: Bármikor,bármeddig.(Sz.gép csak egy van,szóval van,amikor át kell adnom a helyem.)

Smink:Bármi,de nem sminkelek egyáltalán.

Ruha: Bármi,bár előszeretettel befolyásol anyukám

Barátnőim nem jönnek,de ha jönnének,azt csak megbeszélésre.

Dekor: semmi beleszólás.

Viszont ez nem mindig volt így,nekem a gimi volt a "választópont" az életemben.Szóval,gimi előtt:

Körmöm iskolába soha nem festhettem,illetve utcára se mehettem festett körömmel. Nyáron festhettem,lányos színekkel(rózsaszín,narancs)

Telefon,gép:Soha nem volt semmilyen korlátozás ezzel kapcsolatban.

Smink:Labello,rózsaszín szájfény,semmi több.

Ruhák: Kötelező volt hordanom télen trikót,nem hordhattam nagyon magas magassarkút.Amúgy pedig nagyon sok minden nem tetszett anyukámnak,azokat nem hordhattam(pl. egy kislány ne hordjon semmi feketét).(Ez az öltözködéses dolog mai napig így van,csak ma már nem veszem figyelembe a véleményét)

2016. aug. 15. 15:22
 8/10 anonim ***** válasza:

Nekem is a szakközép volt a "váltás".

Szk előtt:

-Bármikor festhettem körmöt, csak feketét nem használhattam.

-Elektronikus eszközöket 7. osztályig megkérdezés után, 1 órát használhattam, 8. osztálytól bármikor (Amikor nem volt foglalt a laptop).

-Smink, hát ez egy kényes téma, mert borzasztóan csúnya a bőröm, ezért 7. osztálytól BB krémeztem, de ezt nem kifogásolta, tudta, hogy rosszul érzem magam nélküle.

-Ruhák terén ha odamentem egy fekete felsőért, azonnal ott termett mögöttem "Már megint fekete?" kérdéssel :D

-Nem engedett "barátnőzni" (ez annyit tesz, hogy eljárni moziba, színházba stb.), hozzám jöhettek szigorúan délután, nem aludhatott nálam senki.

-Szobám úgy van, ahogy ők berendezték festés után, csak az ágyat szembefordítottam a tv-vel.

Szk után:

-Géllakkozok ha van időm, de nem szól érte, annyit kért, hogy ne műkörmözzek -mondjuk nem állt szándékomban, 2 perc alatt lepiszkálnám-.

-Saját laptopom van így már bármikor, de nem vagyok függő, tanulás után szoktam suliidőben (kivéve ha előadást tartok, akkor tanulás közben is a felkészülés miatt)

-Smink ugyanaz, csak váltottam alapozóra.

-Ruhába már nem szól bele, mert a saját keresetemből vásárolok.

-Barátnőzésből kinőttem, falunapra, moziba, Szüreti fesztiválra stb. elenged.

-Szobám most lesz parkettázva, az elrendezést én fogom eldönteni.

16L

2016. aug. 15. 16:27
 9/10 anonim ***** válasza:
Mi az isten baja van a szülőknek a fekete körömlakkal? Azaz egyetlen ami megy mindenhez és nem virít, nem feltűnő.
2016. aug. 15. 17:06
 10/10 anonim válasza:

körömfestés:bármilyen színűre festhetem

telefon tablet számítógép:akkor használom amikor csak akarom

smink:bevásárláskor és iskolaidőben is lehet

Ruha:azt hordok amit akarok

barátnőim:háát...nem szoktak átjönni mert hát én nem vagyok velük úgy hogy "húú szia BBF már 10 perce nem láttalak" meg ilyenek nekem nincs BFF-em mert hát én lenézem a barátnőimet :DD

A szobámat:én is úgy dekorálom ahogy akarom :)

hát..ehhez az egészhez csak annyi a hozzáfűznivalóm hogy nekünk majdnem nincsenek szabályok :D tehát jó mert akárhova sminkelhetem magam,akár erősen is..Ja és műkörmöm az volt már

2017. aug. 23. 21:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!