A nem szép nők miért vesznek fel testre álló ruhát?
Nem értem, hogy azért, mert valakinek csúnya az arca, miért ne vehetne fel testhez álló ruhát??? Még azt megértem, hogy 100-120kg fölött nem biztos, hogy jó választás, mert na, tényleg gusztustalan. Ettől még ha neki abban kényelmes, hordja. Ha azért van rajta, mert ő ettől "szép", 3 kiló vakolattal együtt... Háááát. Engem nem érdekel, de el tudom fogadni, hogy valakit zavar, én se szívesen nézek rá. Mondjuk szerencsére nálam kifejlődött a nyak nevű testrész, ami segít abban, hogy elfordítsam a fejem, így asszem szerencsésebb vagyok nálad.
Viszont, hogy valaki arcának mi köze van az öltözködéséhez, azt nem tudom felfogni. N
Mert elkerülte a figyelmüket a címkén a figyelmeztetés, hogy kizárólag bomba nők hordhatják.
Egyébként meg "testhezálló".
Akinek nem jó az alakja és felvesz egy ilyen ruhát nem biztos, hogy azt hiszi hogy majd abban megváltja a világot, lehethogy csak szar az ízlése vagy pont az tetszik neki. Nehogy már te akard megmondani, ki mit viseljen...
Ahhoz, hogy ne tudd megmondani, milyen alakja van egy lánynak a ruha alatt, nagyon profinak kell lennie, alakformáló (egésztestes) alsonemuvel, seggemelo bugyivel, push-up melltartóval meg még kitudja mivel. Hidd el nekem, hogy ezeket egy no nem hordja nap mint nap, enélkul pedig nincs az a ruha amiben ne tudnám megmondani milyen alakja van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!