Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » A nem szép nők miért vesznek...

A nem szép nők miért vesznek fel testre álló ruhát?

Figyelt kérdés
Nevetségesnek tartom. Némelyiknek olyan feje van, meg a teste sem mondhatni olyan nagyon jónak, ehhez képest Miért hiszik azt magukról hogy ők olyan nagyon szépek ? s csak a ruha miatt van sikerük, ha van ?
2016. aug. 4. 22:33
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
7%
Mert sajnos a legtobb emberhez nem jutott meg el az a mondas, hogy "ahhoz a testhez oltozz, ami van, ne pedig ahhoz, amilyenrol csak almodozol". Meg kulonben is ma mar mindenkit el kell fogadni agyba-fobe (kulonben kirekeszto paraszt vagy), meg akkor is ha az illeto vizualis csapas.
2016. aug. 4. 22:36
 2/13 A kérdező kommentje:
Kár hogy forditva nem müködik.. Most én ronda vagyok, felvennék menő ruhákat és tenném magam hogy Én vagyok a legszebb az egész világon..
2016. aug. 4. 22:38
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Legközelebb ne nézz oda. Vagy ha már megtörtént a tragédia, fordítsd el bátran a tekinteted.
2016. aug. 4. 23:18
 4/13 anonim ***** válasza:
85%
Kérdés, hogy kinek mi a szép. Nekem bejönnek a teltebb lányok olyan miniruhákban, amik kihangsúlyozzák az alakjukat. Neked lehet, hogy nem.
2016. aug. 4. 23:30
 5/13 anonim válasza:
100%

Nem értem, hogy azért, mert valakinek csúnya az arca, miért ne vehetne fel testhez álló ruhát??? Még azt megértem, hogy 100-120kg fölött nem biztos, hogy jó választás, mert na, tényleg gusztustalan. Ettől még ha neki abban kényelmes, hordja. Ha azért van rajta, mert ő ettől "szép", 3 kiló vakolattal együtt... Háááát. Engem nem érdekel, de el tudom fogadni, hogy valakit zavar, én se szívesen nézek rá. Mondjuk szerencsére nálam kifejlődött a nyak nevű testrész, ami segít abban, hogy elfordítsam a fejem, így asszem szerencsésebb vagyok nálad.

Viszont, hogy valaki arcának mi köze van az öltözködéséhez, azt nem tudom felfogni. N

2016. aug. 4. 23:46
 6/13 A kérdező kommentje:
Szerintem ez akkor is kép mutatás meg beképzeltség, hogy azt hiszik ezzel világot hoditanak :D Ezek csak nagyon felszines dolgok.. Nem értem, ha valakinek van egy testi adottsága, miért akar még rá pakolni, olyan dolgot ami nem is passzolna hozzá amúgy. csak szerinte szép. Ez ilyen kicsit kislányos felfogás, rozsaszin felhőkbe, hogy kijött egy pár ilyen Miss 2016 szépség ruha, és akkor már minden nő szép csúnya ezt veszi meg, és ebbe öltözik
2016. aug. 4. 23:51
 7/13 anonim ***** válasza:
75%

Mert elkerülte a figyelmüket a címkén a figyelmeztetés, hogy kizárólag bomba nők hordhatják.

Egyébként meg "testhezálló".

2016. aug. 4. 23:53
 8/13 A kérdező kommentje:
Egy ilyen ruha ki simitja az alkatot, simábbnak tünik benne a kinézet az tény, viszont ha leveszi... ott vannak a göröngyök hurkák :D Ezzel meg megint csak ott tartunk hogy mig odajut a férfival hogy ezzel kijátsza, s odajutnak akkor a férfi elhányja magát hogy úristen.. és persze a férfi a hibás.. Nem az a nő véletlenül sem aki nem tudja felmérni mi lenne a jó a testi adottságaihoz képest. Vagy hogy ő a felszines..
2016. aug. 4. 23:57
 9/13 anonim ***** válasza:
87%
Egy férfi ruhában is képes eldönteni, hogy egy nőnek milyen az alakja. Egy kisfiú, aki neten nézegeti csak a képeket, nem.
2016. aug. 5. 00:44
 10/13 wiWell válasza:
84%

Akinek nem jó az alakja és felvesz egy ilyen ruhát nem biztos, hogy azt hiszi hogy majd abban megváltja a világot, lehethogy csak szar az ízlése vagy pont az tetszik neki. Nehogy már te akard megmondani, ki mit viseljen...

Ahhoz, hogy ne tudd megmondani, milyen alakja van egy lánynak a ruha alatt, nagyon profinak kell lennie, alakformáló (egésztestes) alsonemuvel, seggemelo bugyivel, push-up melltartóval meg még kitudja mivel. Hidd el nekem, hogy ezeket egy no nem hordja nap mint nap, enélkul pedig nincs az a ruha amiben ne tudnám megmondani milyen alakja van.

2016. aug. 5. 06:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!