Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mi lehet az oka, hogy a nekem nem igazán vonzó lányok sokszor maguktól tapadnak rám, míg a szép lányok észre sem vesznek, sosem kezdeményeznek nálam vagy, ha én próbálkozom náluk lekoptatnak vagy nem jövök be nekik külsőre?
igen ez így van, a csúnya lányok sokkal nyomulósabbak, a szép lányok meg válogatósabbak. tudod, ez pont olyan mint az üzlet, mindent a kereslet-kínálat határoz meg. a szép lányok elé nagy kínálat tárul pasik terén, így megtehetik, hogy válogatnak. a csúnya lányokra meg nincsen kereslet ezért kezdeményeznek a pasiknál. nem kell rájuk haragudni, muszáj így csinálniuk, hogy bepasizzanak.
valakinek a mediterrán, valakinek az északi típus jön be, ez változó. mondjuk szerintem ez elhanyagolható szempont, nem emiatt utasítanak vissza. az arcodon, szemeden, hajadon nem tudsz változtatni, de a testalkatodon igen. gyúrd ki magad! hidd el, a világon a második legjobb dolog a sport (az első a szex). ha akaratod és elszántságod van, bármit elérhetsz. hidd el, nagyon sokat számít az izom, a mai fiatalok 80%a nem sportol (vagy csak focizik) és úgy is néz ki. egy erőteljes, izmos pasi kitűnik a tömegből, különlegesnek számít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!