Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Hol tudom eladni a nagyon...

Hol tudom eladni a nagyon szép olaj replikáimat amit meg is vesznek?

Figyelt kérdés
Valahol a neten van ilyen árverés vagy esetleg hova lehet felrakni?

2016. máj. 18. 17:32
 1/4 TappancsMancs ***** válasza:

Először becsültessed fel mert szakértők tudják mennyit ér. Ha szerencséd van és jó sokat akkor megmondják mert nem engedhetik meg a csalást, egyből híre menne meg ugye rendőrségi ügy stb. De üzletbe vidd be ne házhozjövök valakivel, google: antikvitás, régiség, bolt, üzlet. Van bőven vidd el elsőnek. Akkor tudsz egy árat rá ami azért jó mert nem adod árán alul se felül és nem kel el. Vannak nálunk is antikvitás oldalak neten és bolt is tehet rá ajánlatot, ha megkérdezed érdekli e őket. Vagy fizetnek kp vagy ha eladásra került, mi is utóbbival adtunk el ezt azt apróbb dolgokat. Árverés is van be lehet adni, keress rá ha neked jobb, de oda kimondottan értékes dolgokat érdemes. Addig se csinálj vele semmit, száraz puha portörlés, mert bármit meglát rajta egy hozzáértő. Keretből se vedd ki, ha az is régi az is jó, akár külön érték is lehet.

Amúgy ha felteszel képen kíváncsi lennék.

2016. máj. 18. 17:56
 2/4 anonim ***** válasza:

pl. itt [link]

De szerintem jófogásnak is van olyan oldala, ahol komolyabb hirdetések vannak a műtárgy, gyűjtemény részen.

2016. máj. 18. 18:14
 3/4 A kérdező kommentje:
Nincs valami hely ahol külföldiek is láthatják mert szerintem így nem veszik meg nincs rá pénzük. Az oldalon amit linkelt a válaszoló csak a 7000 forintosra jelentkeztek az meg annyira olcsó hogy konkrétan akkor inkább megtartom. Esetleg ebay vagy hol szoktak külföldiek replikát venni?
2016. máj. 19. 10:35
 4/4 Imre082 válasza:

artwanted.com

Én is festek és gyerekkorom óta rajzolok, de nevem nincs a szakmában. Viszont érdekelne tényleg engem is ,hogy milyen módon lehet külföldiek elé tárni a legjobb egyedi képeimet? Itthon nulla, azaz 0 amit adnak érte, te ha még 1500-ban festettem volna, akkor is ha 3-at mondok, azt mondja, hogy 1-ért megveszi... Azt hallottam, hogy külföldön sokkal nagyobb hagyománya van ennek, egy galériás mondta, plusz ott nem bohóckodnak a havi fizetéssel sem, így jobban megenhedhetik maguknak az emberek, nem állnak le a rákent alapozó áráig lealkudni a képet stb..

2016. dec. 16. 17:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!