Nektek is ellenszenves FollowAnna, V. Fruzsi, és Móni szépségvilága?
Ha nem tetszik egy válasz, akkor ne írj ki kérdést. Ez ilyen egyszerű. De úgy látszik, nem csak rosszindulatú vagy, hanem buta is, ha ez nem egyértelmű. Pontozzál, ha ez neked olyan fontos.
(Igazán vége lehetne már a nyári szünetnek.)
Istenem, amennyi hulye kerdes van gyakorin, ahhoz kepest ez semmi... Egy csomo ilyen kerdes van, hogy 'ti szeretitek-e....' vagy 'ugye ti is utaljatok...' stb. szoval ha nem a kerdesre valaszolsz, akkor szerintem felesleges a kommented!:D
A kerdesre valaszolva: nekem is ellenszenvesek, de erre egy megoldas van, hogy nem nezem oket.
"kapanyél áll ki a szájából" - a kinézete alapján senkit nem tartok ellenszenvesnek.
Szerintem az itt felsorolt videósok viszonylag normálisak. Pont ők azok,akiknek kellő optimizmusa van, ugyanakkor megmaradtak "valóságos" embernek.
Fruzsi hihetetlenül rokonszenves,nagyon kreatív és jószándékú. Nincs túlságosan elszállva magától,pedig elég nagy névnek számít a "szakmában".
Móni mindent nagyon természetesen mutat be, nem hájpolja túl magát, annyit tesz bele a videóiba,amennyit kell és mindig azon van,hogy segítsen másoknak.
Anna... tipikusan szangvinikus, mindig benne van az életerő,ezért lehet kívülről kicsit hiperaktívnak látszik,de nem rossz szándékú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!