Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Csak szerintem borzasztó hogy...

Csak szerintem borzasztó hogy egy ilyen lány osztogat szépségtippeket Youtube-on?

Figyelt kérdés

[link]

Ez a kék haj borzasztó, mindenféle rossz ízlésre vall, a sminkje is ocsmány, és úgy eleve a kinézete is igénytelenségre vall.

2016. júl. 22. 14:35
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
0%
Én személyszerint nagyon imádom a videóit.. Az hogy hogy öltözködik vagy hogy milyen színű a haja az az Ő döntése és attól hogy más a stílusa nem kell lekritizálni.. Viszont tényleg teltebb a kelleténél, de ha Ő így érzi jól magát akkor nem értem mást miért zavarná ez a dolog. Egyébként szerintem másnak is rosszul esne ha feltöltene egy videót -amivel mellesleg sokat dolgozott- és egy random ember -aki sose lenne arra képes amire Ő- csak úgy lehordaná.. Az igaz, hogy van egy stílusa, de sokaknak pont ezért tetszik, mert elmondja a véleményét és mondjuk a csomagos videóiba sem nyalja a s*ggét az adott cégnek. Mindegy szóval le lehet hurrogni, de azért többet tett le az asztalra mint itt jó néhányan..
2016. júl. 25. 00:13
 12/15 anonim ***** válasza:
78%

Miért ne kritizálnánk?

Az ő döntese volt, hogy "közszereplő" lesz akkor válalja a következményeit....

Az meg, hogy mit tett le az asztalra...pont ő az aki semmit , mert a felvételen kivül semmi munkát nem tesz a videókba.

2016. júl. 25. 11:36
 13/15 anonim ***** válasza:
0%
#12-es semmi munkat nem tett le az asztalra? Nezd mar meg mennyi videoja van!!!! B@sszus... mondhatod ilyen meg olyan szar, azt a tobb mint 500 videot nem csak ugy osszedobta.. Igenis nagyon sok mindent tett le az asztalra😉 kivancsi vagyok te mit tettel le az asztalra mert annyit biztos nem mint Ő!
2016. júl. 25. 21:47
 14/15 anonim ***** válasza:
Majd ha nagyobb leszel, visszatérünk erre :D
2016. júl. 25. 22:58
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
az mióta számít annak, hogy valaki "letett valamit az asztalra", hogy összehányja a videóit? mekkora fáradtság lehet az, hogy kap egy rakás ingyen terméket mindenféle oldalról, és elmondja a véleményét? szerintem ez a lány egy percet nem dolgozott életében, ha lenne munkája, akkor nem sorozatban gyártaná mindennap az érdektelen videóit, mert nem érne rá és fáradt lenne.
2016. júl. 31. 11:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!