Csak szerintem borzasztó hogy egy ilyen lány osztogat szépségtippeket Youtube-on?
Ez a kék haj borzasztó, mindenféle rossz ízlésre vall, a sminkje is ocsmány, és úgy eleve a kinézete is igénytelenségre vall.
Nem tudom miért lett most ennyire felkapott ez a csaj.
De attól hogy neked nem tetszik a hajszín, neki igen, illik a stílusához. A sminkjei szerintem pont hogy jók, bár anélkül tényleg nem egy szép csaj. Viszont sminkkel gyakorlatilag bárki lehet szép.
Egy-két videóját láttam csak, de szerintem nem rossz vlogger. De azért kíváncsi vagyok, te milyen videókat meg szépségtippeket tudnál mutatni ;)
de te nem intelligens módon kritizálsz, hanem csak ócsárolod. ilyeneket írsz, hogy borzasztó, igénytelen, ocsmány...
a haja nem tűnik ápolatlannak, az hogy neked nem tetszik a színe az egyéni probléma.
igénytelennek nevezni is enyhén szólva túlzás. szerintem egyébként dohányzik, és a bőre azért nem olyan szép, de nem tudom. ez csak egy tipp.
a sminkje pedig mégha nem is az én stílusom, nem borzalmas egyáltalán. az a borzalmas, amikor az utcán látom a sok bizonytalan, kacskaringós tusvonalakat, a rosszul felkent alapozót, meg a mócsingokban összeragadt szempillaspirált.
várom a leszavazást. :D úgy vettem észre, hogy mostanában divat lett a magyar youtube-osokat szarozni, és aki nem száll be a buliba, azt valahogy mindig leszavazzák... :D
Nekem tetszik a haja és a stílusa is.
Most amúgy azért szidod, mert nem tömeg vagy mi a problémád?
A színes haj most a külföldi guruk körében is nagyon hódít, nekem tetszik, Mónival a haja a legkisebb gond.
Sminkelni hellyel-közzel még tud is, de egyre gyakrabban tölt fel olyan videókat, ahol teljesen natúr, és mivel a sem a vonásai, sem a bőre nem szép, egy szépségvlogger esetében ezt hibának tartom. Az alakja sem szép, olyan mint egy tank a széles derekával, ami persze adottság, és nem tehet róla; de meg sem próbálja az öltözködésével ellensúlyozni. Olyan ruhákat hord, amik nem illenek a testalkatához.
De ami a legborzasztóbb, az a bicskanyitogató stílusa, ha kommentben kap valami kritikát, borzasztó bunkó és flegma. Nem értem, hogy ezt ennyi feliratkozóval és ilyen ismerettséggel hogyan engedheti meg magának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!