Szerintetek gáz, unalmas, ha egy lány mindig csak simán kiengedve hordja a haját?
Mindig csak kiengedve hordom a hajamat vagy maximum egy lófarokba összefogva mert nem tudok vele csinálni semmit. Nem tudom szépen felkontyolni vagy befonni vagy egyáltalán bármilyen picit különlegesebb frizurát elkészíteni. Rengeteg ilyen videó meg cikk van, ahol lépésről-lépésre megmutatják és már rengetegszer próbáltam, de béna, ügyetlen vagyok hozzá. Egyszerűen nincs is kedvem ahhoz, hogy órákon keresztül szenvedjek vele és még ha nagy nehezen sikerül is valahogyan megcsinálnom mondjuk egy fonást, akkor sem néz ki vállalhatóan. Mást meg nem tudok megkérni, hogy csinálja meg nekem. Egyébként szerintem a hajam szép mert erős, vastagszálú és hosszú is, így elég változatosan lehetne hordani, sok fajta frizurát lehetne elkészíteni belőle. Kiengedve is jól áll és szeretem úgy, de már kezdem unni (vágatni pedig nem szeretnék belőle). Valamint annyi lányt látok az utcán fonatokkal, van, akinek minden nap más a haja és olyan hülyén érzem magam, hogy nekem meg mindig csak úgy ott van és lóg...
Szerintetek ez gáz? Ti tudtok magatoknak különböző frizurákat csinálni?
dehogy gáz, én is kb mindig kiengedve hordom, mondjuk én főleg azért, mert nem áll jól összefogva - bár mindenki más szerint meg igen:D de én jobban érzem magam, ha ki van engedve.
annyira béna nem lehetsz, szerintem gyakorolj sokat, nem baj, ha nem sikerül teljesen 100%-osra, senkit nem fog zavarni. vagy vegyél érdekes hajbavaló dolgokat, szép hajtűket, csatokat, vannak ezek a fémmel kombinált hajgumik, ami egy egyszerű lófarkat is fel tudnak dobni.
Köszönöm szépen!
Néha be szoktam göndöríteni mert talán még az az egy dolog van, amit normálisabban meg tudok csinálni magamnak, viszont elég hamar kijönnek belőle a hullámok. Lehet, hogy beszerzek néhány különlegesebb hajcsatot, hajgumit, hajpántot, ez jó ötlet:)
Mikor elmegyek hajat vágatni, akkor van, hogy megkérem a fodrászt, hogy süsse vagy fonja be, de az ugye nem tart örökké és ezért is rengeteg pénzt el tudnak kérni, én pedig nem engedhetem meg magamnak, hogy mondjuk hetente járjak és mindig új frizurám legyen.
Én fiúként mondom, de szerintem nincs is jobb:)
Az lehet hogy nincsenek konty csodáid meg a többi, de nem is azért van hosszú hajad hogy úgy össze fond hogy feszüljön a bőröd és a 70 centiből legyen 10.
Sokkal szebb a sima kiengedett vagy enyhén hullámos végű, esetleg a lófarkas mint a többi össze vissza font, kontyolt haj:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!